Göktaş Beslenme & Diyet Danışmanlık Merkezinin açılışında Domaniçliler Diyetisyen Halil Emre Göktaş'ı yalnız bırakmadı.

Domaniç Diyetisyen Halil Emre Göktaş yaptığı açılış konuşmasında, bugünlere gelmesine vasile olan ailesine ve özellikle de dedesine teşekkür etti.

Göktaş, “Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinde başlayan bu serüven, güzel bir süreçle devam ediyor. Lisanslı bir sporcu olarak beslenmenin spordaki öneminin her zaman bilincindeydim. Bu mesleği seçmemdeki en büyük etkenlerden bir spor olmuştur. Sağlıklı bir yaşam için her daim yanınızda ve hizmetinizde olacağıma emin olabilirsiniz” dedi.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Bir Domaniçli olarak bu kardeşimizin bu işyeri bizleri çok onurlandırdı. İş yerimiz tüm İnegöllülere, Domaniçlilere tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Cenabı Allah kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Aydın'da ellerinden gelen desteği sağalacaklarını söyledi.

Bursa İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven'de iş yerinin İnegöl'e hayırlı olmasını diledi.

Yapılan duanın ardından ise kurdeleler, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Domaniç CHP İlçe Başkanlığı Sekreteri Engin Uysal, İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Aydın ve Bursa İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven tarafından kesildi.

TORUNUMUN DOMANİÇLİLERE ÇOK FAYDALI OLMASINI İSTİYORUM

Kendilerini İnegöl'de yalnız bırakmayan tüm Domaniçlilere teşekkür ettiğini söyleyen Dede Seyit Ahmet Göktaş, artık Domaniç'ten gelenlerin İnegöl'de bir kapıları olduğunu söyledi.

Torunu Halil Emre Göktaş'ın Domaniçlilere çok faydalı olmasını istediğini söyleyen Dede Göktaş, “Torunuma söylüyorum, ekonomik durumlar belli. Durumu iyi olan olur olmayan olur. Her şey para demek değildir. Biz bir özgeçmişimiz var Domaniç'te, babamı tanıyanlar beni tanıyanlar bilir” ifadelerini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit