Belediye Başkanı Uysal belediye personeliyle buluştu Belediye Başkanı Uysal belediye personeliyle buluştu

Açılış töreninde konuşan Yeniden Refah Partisi Domaniç Belediye Başkan adayı Yalçınsoy, vatandaşla hitap ederek şunları söyledi:

DOMANİÇ; Aday Yalçınsoy’un seçim ofisi açıldı

“SELAM OLSUN SAMİMİLERE”

"Selam olsun samimilere, selam olsun gönül verenlere, selam olsun inanmışlarımıza, selam olsun inananlara. Bu dava şehit kanıyla alınan toprak, parayla satın alınmaz diyen Sultan Abdülhamit’in davası. Bu dava ya İstanbul beni alır ya ben İstanbul’u diyen Fatih Sultan Mehmet’in davası bu dava rahmetli Erbakan hocamızın banane amerikadan deyip dünyaya kafa tuttuğu davadır."
DOMANİÇ; Aday Yalçınsoy’un seçim ofisi açıldı

“SİZİ SAVUNAN BAŞKANINIZ VAR”

Yalçınsoy, toplumun huzur ve refahı için yola çıktıklarını vurgulayarak,

"Nasıl bir teşkilatta olduğumuzun hepimizin farkındayız. Herkesten Allah razı olsun Domaniçli genç kardeşlerim sizin yanınızda dimdik duran hakkınızı savunan artık Fatih başkanınız var. Herhangi bir sıkıntınız bir derdiniz olduğunda onlar bizi görüyor biz onları görüyoruz. Gözünüzün gördüğü hiçbir şeyden korkmayın diyen Fatih başkanınız var."
DOMANİÇ; Aday Yalçınsoy’un seçim ofisi açıldı

HİÇBİR KIŞKIRTMAYA GELMEYİN

Domaniç'in altyapı ve ulaşım gibi önemli sorunlarına değinen Yalçınsoy, partilerini büyütmek ve şehri daha iyi bir noktaya taşımak için destek çağrısında bulundu. Sözlerine şöyle devam etti:

DOMANİÇ; Aday Yalçınsoy’un seçim ofisi açıldı
"Domaniç’in altyapı sorunundan, ulaşım sorunundan her sorunundan haberim var sizin desteklerinizle hızla büyüyen partimizi daha da hızla büyütüp güzel göreceğimiz günler yakın. Sıkmadığımız el kalmayacak. Kapı kapı dolaşacağız. Gönüllere gireceğiz. Size taş mı attılar biz gülle karşılık vereceğiz. Hiçbir kışkırtmaya gelmeyin seçimleri kardeş havasında ahlaklı bir şekilde geçirmek için elimizden geleni yapalım."
DOMANİÇ; Aday Yalçınsoy’un seçim ofisi açıldı

Konuşmanın ardından kurdele kesimi yapılarak açılışı gerçekleştirildi. Vatandaşlara yapılan ikramların ve program açılış kurdelesinin kesilmesi sonrası sona erdi.

Editör: Serdar Yiğit