• DOLAR 32,37 %-0.23
  • EURO 34,82 %0.17
  • ALTIN 2.438,29 %-0.02
  • BİST100 10.083 %1.69
  • BITCOIN 62.900 %-1.31
  • ETHERIUM 3.177 %-4.48
13°
5 gün önce Yaşam

Domaniç ilçesine bağlı Seydikuzu köyünde ilkbahar mevsimi tüm güzelliğiyle kendini gösteriyor. Meyve ağaçlarında açan çiçekler ve derelerin aktığı muhteşem manzara, köye ayrı bir hava katıyor.

1 hafta önce Politika

Domaniç Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2024 yılı Nisan ayı olağan birlik meclis toplantısı, Domaniç Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş başkanlığında gerçekleşti.

1 hafta önce Diğer

Çukurca Belediyesi, baharın gelişi ile birlikte yol kenarlarında ve boş arsalarda biten yabani otlarla mücadeleye başladı.

1 hafta önce Spor

Muratlıspor, 2023-2024 Sezonu Süper Amatör Ligi Play Off A Grubu'nu zirvede tamamlayarak şampiyonluk sevincini yaşamaya hazırlanıyor.

1 hafta önce Politika

Domaniç Belediyesi eski Belediye Başkanı İbrahim Alper'in eşi Emine Alper, Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Uysal ve Emine Alper, Belediye Başkanları panosunda resmî bulunan eski Başkan İbrahim Alper'in fotoğrafının yanında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

1 hafta önce Asayiş

Domaniç'te 16 Nisan’ı - 17 Nisan’a bağlayan gece saatlerinde Domaniç Ortaokulu'nda hırsızlık olayı gerçekleşti. İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, 200 saatlik kamera kayıtlarını inceledikten sonra hırsızlık yapan şahsı tespit etti.

1 hafta önce Asayiş

Domaniç Dağı'nda dün meydana gelen bir trafik kazasında süt tankeri devrildi ve tankerden akan süt, dereleri süt beyazına boyadı. Kazada yaralanan sürücü ise geceyi araçta geçirdikten sonra bir gün sonra bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

1 hafta önce Asayiş

Domaniç İlçesi heyelanlı bölge mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolü kaybeden süt tankeri sürücüsü 62 yaşındaki Bursa Karacabey nüfusuna kayıtlı Y.Ö.’yü yuvarlandığı uçurumdan bir gün sonra kurtarıldı.

1 hafta önce Yaşam

Domaniç Topukyayla Tabiat Parkı yüzlerce kişi tarafından ziyaret edildi.

1 hafta önce Yaşam

Domaniç'e bağlı Çamlıca köyünde Ramazan Bayramı coşkusu, gençlerin düzenlediği özel eğlence ile bir kat daha arttı.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl