• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.987 %1.93
  • ETHERIUM 3.261 %-0.27
17°
1 hafta önce Politika

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, Eskişehir ziyareti kapsamında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret etti. Başkan Uysal, ziyarette Başkan Kurt’un ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

1 hafta önce Eğitim

Domaniç’in gurur kaynağı genç yetenekler, başarılarıyla ilçenin adını duyurarak büyük takdir topladı. Domaniç LGS birincisi Melisa Yaman, Oryantiring Şampiyonu Talha Bilge, İnegöl’de Matematik Şampiyonu Turgut Alp Eroğlu ve güreşçi Ali Uysal, Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal tarafından ödüllendirildi.

1 hafta önce Kültür

Malezya'dan gelen bir grup turist, Türkiye'nin tarihi ve kültürel zenginliklerinden etkilenerek Domaniç'i ziyaret etti. Malezya'da daha önce kültür elçiliği yapmış olan Hasan Kürüz'ün organize ettiği ziyaret, bölgenin turizm potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.

1 hafta önce Spor

Genç yetenek Tunahan Aztekin, Fatsa Belediyespor'a transfer oldu. Domaniç Ilıcaksu köyünden Mahmut Aztekin’in oğlu Tunahan, 3. Lig'de profesyonel kariyerine adım atarak futbolseverleri gururlandırdı.

2 hafta önce Diğer
2 hafta önce Diğer

GeoGrafik Coğrafi Bilgi Teknolojileri, AFAD ile işbirliği yaparak Rize'de gerçekleştirdiği eğitimle 3D arazi modelleme tekniklerini tanıttı. Domaniçli isim M. Tahir Turan'ın yönettiği şirket, Türkiye genelinde birçok ilde eğitimler düzenleyerek coğrafi bilgi teknolojileri alanında önemli katkılar sağlıyor.

2 hafta önce Gündem

İlçede kiralık ev bulamayan yeni atanan memurlar ve evlenecek çiftler, çevre ilçelere taşınmak zorunda kalıyor. Sorun büyüyor, çözüm bekleniyor.

2 hafta önce Spor

Domaniç ilçesine bağlı Sarıot köyünde bayram boyunca düzenlenen turnuva, büyük bir heyecanla tamamlandı. Sarıot Spor Geleneksel 5. Halı Saha Turnuvası'nda, Yeni Nesil takımı şampiyonluğa ulaştı. Finalde Altın Çağ takımıyla karşılaşan yeni nesil, 6-2'lik bir skorla zafere ulaştı.

2 hafta önce Yaşam

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, gecenin ilerleyen saatlerinde Domaniç Topukyayla Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarını tanıttı.

2 hafta önce Kültür

Kayı Boyu Kültür Derneği Başkanı Alpaslan Turan’ın talebi ile Domaniç Belediyesi Toplantı salonunda bir araya gelen çoğunluğu Domaniç dışında yaşayan kişiler, kan kaybeden Domaniç için istişare toplantısı yaptılar.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl