Domaniç Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Engin Uysal’ın daveti üzerine Domaniç’e gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, NOW TV de İlker Karagöz’ün canlı yayın konuğuydu. TV programının ardından söz verdiği için Domaniç’e gelen Bozbey, seçim otobüsünden,

“Bursa’dan Domaniç’e Engin Uysal’a destek için geldik” anonsları ile giriş yaptı. 
Domaniç’in eksiklerini Bursa giderecek

Çadır park meydanında toplanan kalabalığa seslenen Bozbey,

İlk meclis toplantısı yapıldı, görevlendirmeler belli oldu İlk meclis toplantısı yapıldı, görevlendirmeler belli oldu
“Domaniç bizim ecdat yadigarımız, Domaniç bizim kardeş ilçemiz. Yıllardır kaybeden Domaniç 1 Nisan’dan sonra değişecek. Bursa değişime hazır. Domaniç’te hazır mı? Eğer 1 Nisan’da Domaniç’te Belediyeye Engin Uysal’ı, İl Genel Meclis Üyesi olarak ta Ercan Tekdemir’i seçerse, arayacağım Engin Başkan ile Ercan Tekdemir’i eksikleri nedir, köylerimizin sorunları nedir diye soracağım. Bundan sonra Domaniç ve köylerinin tüm eksiklerini Bursa karşılayacak. Bunun için sizden bir tek isteğim var. Sizde İnegöl’deki Domaniçlilerden Mustafa Bozbey’e oy isteyeceksiniz” dedi.
Domaniç’in eksiklerini Bursa giderecek

DOMANİÇ ÇOK GÜZEL OLACAK

CHP İlçe Başkanı Erdoğan Arıkan bu sefer başaracaklarını vurgularken, Domaniç Belediye Başkan Adayı Engin Uysal,

"Domaniç çok güzel olacak, bize inanın, bize güvenin. Çok şeyi değiştireceğiz. Mustafa başkanımız sağ olsun, her zaman yanımızda, her zaman bizimle. Onu çok seviyoruz. O da Domaniç'i ve Domaniçlileri çok seviyor. Onur verdi, gurur verdi. Bursa'yı da kazanacağız inşallah" dedi.
Domaniç’in eksiklerini Bursa giderecek

CHP Çukurca Belediye Başkan Adayı Gökhan Demir ise Çukurca-Domaniç-Bursa olarak birlikte kazanacaklarını ve çalışacaklarını ifade etti.

Domaniç’in eksiklerini Bursa giderecek

DOMANİÇ ŞAH’A KALKACAK

CHP İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Ercan Tekdemir,

Domaniç’in eksiklerini Bursa giderecek
"Bu güzel toprakların güzel insanları 1 Nisan sabahından itibaren kimse sahipsiz kalmayacak. Domaniç için canla başla çalışacağız. Domaniç sahipsiz kalmayacak, Engin başkanımla birlikte Domaniç'i şaha kaldıracağız" sözleriyle hedeflerini dile getirdi.

İl Genel Meclis Üyesi 2. Sıra adayı İsmail Akgüneş ise Domaniç için hep birlikte başaracaklarını ve çalışacaklarını vurguladı.

Domaniç’in eksiklerini Bursa giderecek

Konuşmaların ardından Bozbey, Domaniç esnafını ve pazarı gezdi. Ak Parti Seçim Bürosunu da ziyaret eden Mustafa Bozbey, burada Ak Parti Domaniç Belediye Başkan adayı Ahmet Özoğul ve Ak Parti İlçe Başkanı Numan Göksal ile tokalaşarak başarılar diledi.

Editör: Serdar Yiğit