Domaniçli yönetmen Furkan Karabay, "Lotus" adlı kısa metrajlı filmi için destek arıyor.

Karabay, 2014 yılında Domaniç Anadolu Öğretmen Lisesi'nden, 2018 yılında ise Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi boyunca kısa film, belgesel, tanıtım ve reklam filmi gibi çeşitli projelerde yer aldı.

Domaniçli Genç Yönetmen Furkan Karabay; Yeni Filmi İçin Destek Arıyor

GENÇ YÖNETMEN HAYALLERİNİN PEŞİNDE

Karabay, ilk uzun metrajlı filmine adım atmadan önce bu kısa filmi tamamlamanın önemini vurguluyor. " Türkiye gerçekliğinde sanat üretiminin oldukça zor bir süreçten geçmeyi gerektirdiğini ve sinemanın tekelleşmiş bir sektör haline gelerek, genç sinema sanatçılarının önünü ne denli kapattığını görüyorum." diyen Karabay, bu filmi çekerek bu zorluklara karşı mücadele etmeyi ve hayallerinin peşinden gitmeyi amaçlıyor.

Filmin çekimleri için gerekli olan fonun bir kısmını Karabay kendi imkanlarıyla karşılamış durumda. Ancak filmin kalitesini artırmak ve daha fazla kitleye ulaştırmak için ek desteğe ihtiyaç duyuyor.

Filmi desteklemek için https://odul.fongogo.com/Project/lotus-2 platformunda açılan sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Sayfada sunulan farklı fonlama paketleri arasından bütçenize ve imkanlarınıza uygun olanı seçerek filme katkıda bulunabilirsiniz.

Domaniç Gastro Fest’te olacak Domaniç Gastro Fest’te olacak
Domaniçli Genç Yönetmen Furkan Karabay; Yeni Filmi İçin Destek Arıyor

TürkiyeAnadoludestekdomaniçziyaret

Editör: Serdar Yiğit