ÇAMLICA'DA KADIN GÜCÜYLE BÜYÜYEN KOOPERATİF

Domaniç'e bağlı Çamlıca'da faaliyet gösteren kooperatif, ilçe ve köydeki üretici kadınlarla birlikte çalışarak Domaniç'in organik ürünlerinin ve ilçe deki üretimin gelişmesine katkıda bulunuyor. Kooperatif, Domaniç'i ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtma hedefiyle de çalışmalar yürütüyor.

Domaniç’te Öğretmenlerden Tepki: "Artık Yeter! Can Korkusuyla Çalışmak İstemiyoruz!" Domaniç’te Öğretmenlerden Tepki: "Artık Yeter! Can Korkusuyla Çalışmak İstemiyoruz!"
Domaniç'te Kadın Kooperatifi markalaştı

MARKA TESCİLİYLE YENİ BİR DÖNEME GİRİLDİ

27 Kasım 2023 yılında Türk Patent Enstitüsü'ne yapılan başvurunun ardından tescillenen "Domaniç Hanımeli" markası, Domaniç'in kadın girişimciliğinin ve üretiminin gücünü simgeliyor. Kooperatif, bu marka ile Domaniç'in organik ürünlerini ve el sanatlarını daha geniş kitlelere ulaştırmayı ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Domaniç'te Kadın Kooperatifi markalaştı

DOMANİÇ HANIMELİ'NİN BAŞARILARI DEVAM EDECEK

Domaniç'in marka tescilli ilk kadın kooperatifi olarak çalışmalarına devam eden S. S. Domaniç Kadın Girişimi Üretim ve İşlet. Koop., "Domaniç Hanımeli" markasıyla Domaniç'in adını ulusal ve uluslararası platformlarda daha da duyurmayı ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Kooperatif, bu konuda tüm Domaniçlilerin desteğini bekliyor.

Domaniç'te Kadın Kooperatifi markalaştı

domaniç

Editör: Serdar Yiğit