Gökyüzünden adeta bardaktan boşanırcasına yağan yağmura ve soğuğa aldırmadan Muratlı Spor Kulübü taraftarları, şampiyonluk coşkusuyla meydanı doldurdu. Kulüp yönetimi, bu anlamlı günde taraftarlarını yalnız bırakmayarak, coşkulu bir organizasyona imza attı.

Domaniçli Öğretmen Türkiye Şampiyonu oldu Domaniçli Öğretmen Türkiye Şampiyonu oldu
DOMANİÇ; Şampiyonluk coşkusunu soğuk ve yağmur engelleyemedi

BAŞKAN UYSAL DESTEK OLACAK

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal ise

"Muratlıspor ile biz uzun süredir tanışıyoruz. Evet bu kısa sürede 2 tane şampiyonluk aldı. Bu köyün birliğinden birlikte hareket etmesinden kaynaklanıyor ve önce yöneticileri, idareciler özellikle ekibi ve futbolcuları tebrik ediyorum. Umarım SAL'da da başarılı olacaklar. Biz de her zaman Muratlıspor'un arkasında olacağız. Elimizden ne kadar geliyorsa destek vermeye çalışacağız" diye konuştu.
DOMANİÇ; Şampiyonluk coşkusunu soğuk ve yağmur engelleyemedi

BAŞKAN AKKAYA'DAN TEŞEKKÜR

Muratlı Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Akkaya yaptığı konuşmada,

"Bu göreve seçildiğimizde yönetim olarak tek bir hedefimiz vardı. Muratlı köyü en iyi yerlerde temsil etmek. Köyümüzün başarılarını herkese duyurmak. Gençlerin futbol yoluyla kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Çok şükür ki yeni yönetimimiz ile ilk dönemimizde bunun yaşamını mutluluğunu duyuyoruz, yaşıyoruz. Bizleri bu başarıya ulaşmamızda Muratlıspor üyelerine, Muratlısporumuza, Domaniç esnafımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Emeği geçen tüm futbolcu kardeşlerime, teknik heyeti ve hocalarımıza cani gönülden kutlar, herkese iyi eğlenceler dilerim" dedi.
DOMANİÇ; Şampiyonluk coşkusunu soğuk ve yağmur engelleyemedi

SOĞUK VE YAĞMUR ETKİLEMEDİ

Konuşmaların ardından Muratlı Spor Kulübü'nün oyuncuları tek tek sahneye alındı ve taraftarlar tarafından büyük bir sevgiyle alkışlandı. Ardından satılan 330 biletli çekilişle şanslı taraftarlara 180 hediye dağıtıldı.

Gecenin en heyecan verici anı ise açık arttırma ile satışa sunulan koyun oldu. Koyun, 30 bin liraya Boztaş Mobilya sahibi Faruk Bozbey'e satıldı.

DOMANİÇ; Şampiyonluk coşkusunu soğuk ve yağmur engelleyemedi

Yağmurdan sırılsıklam olmalarına rağmen Muratlı Spor Kulübü taraftarları, coşkularını gece boyunca kaybetmedi. Eğlenceli müzikler eşliğinde şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadılar.

Törene Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Volkan Çelik, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Arıkan, spor kulübü başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Serdar Yiğit