Toplantıya, AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, Ak Parti Domaniç İlçe Başkanı Numan Köksal, Domaniç Belediye Başkan Adayı Ahmet Özoğul, Çukurca Belde Belediye Başkanı Ve Adayı Emin Taşgın, Çukurca Belde Başkanı Mutlu Arslan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Projelerin ve hedeflerin tanıtımına geçmeden önce, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirilerek, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Başkan Taşgın,

Domaniç'te anlamlı buluşma Domaniç'te anlamlı buluşma
"Belediyemizin kuruluşunun 25. yılını geride bıraktık. Geçtiğimiz hafta Belediyemize hizmet etmiş bir önceki Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarlarımız ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde beldemize ne yapabiliriz istişaresini yaptık." dedi ve ekledi: "Bugüne kadar birbirinden kıymetli belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, çalışanlarımız ve en önemlisi halkımız beldemize hizmet etti. Rabbim hepsinden razı olsun."
DOMANİÇ; Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, vizyonunu ve projelerini tanıttı

ÇOK DAHA BÜYÜK PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

Çukurca'nın geçmişine ve bugüne olan katkılarına değinen Taşgın,

"Şimdi yeni bir dönem var önümüzde. Sizlerin destek ve duasıyla kaldığımız yerden, çok daha büyük projeleri hayata geçirerek, beldemiz için kurduğumuz hayalleri hep birlikte gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Beş yıllık hizmet dönemlerinde beldelerinin temel sorunlarını çözdüklerini ve birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Taşgın, şimdi ise yeni dönemde yapılacak projelere odaklanacaklarını ifade etti.

DOMANİÇ; Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, vizyonunu ve projelerini tanıttı

PROJE TANINIMI YAPILDI

Toplantıda, 2024-2029 yılları için planlanan önemli projelerin tanıtımı yapıldı. Bunlar arasında Ilıcaksu Sarıkız Parkı Projesi, modern hizmet binasının yapımı, altyapı çalışmaları, toplu sünnet şöleni gibi çeşitli alanlarda projeler bulunuyor.

DOMANİÇ; Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, vizyonunu ve projelerini tanıttı

YÜKSEK OY TALEBİ

Projelerin finansmanına ilişkin bilgiler de paylaşan Taşgın, "Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır." diyerek, vatandaşların desteğini ve katılımını önemsediğini vurguladı.

Sandığa gitme çağrısında bulunan Taşgın, yüksek oy alınması halinde projelerin daha hızlı bir şekilde hayata geçirilebileceğini belirtti.

DOMANİÇ; Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, vizyonunu ve projelerini tanıttı

MİLLETVEKİLLİNDEN PROJELERE DESTEK SÖZÜ

Program sonunda konuşan Milletvekili Mehmet Demir ise, Çukurca’da birlik ve beraberliğin başarıyı da yanında getireceğini vurguladı.

Özellikle Sarıkız projesinin çok önemli olduğunu ifade eden Demir, bu projeyi çok desteklediğini belirtti.

GES projesinde Belediye Başkanı Emin Taşgın’ın sonuna kadar arkasında olduklarının altına çizdi.

Son olarak ise tüm davetlilerle birlikte toplu fotoğraf çekildi.

Editör: Serdar Yiğit