ESNAF VE PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELİNDİ

Milletvekili Mehmet Demir, Ak Parti Domaniç İlçe Başkanı Numan Köksal, Domaniç Belediye Başkan adayı Ahmet Özoğul ve Teşkilat üyeleri ile birlikte ilk olarak sanayi esnafını ziyaret etti. Burada esnafları dinleyen Demir daha sonra Ak Parti Domaniç Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle bir araya geldi.

Domaniç'te anlamlı buluşma Domaniç'te anlamlı buluşma

SEÇİMLERE İLİŞKİN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Ardından Çukurca Proje Tanıtım Toplantısına katılan Ak Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Demir, seçimlerin kardeşlik duygusuyla geçmesi temennisinde bulundu.

DOMANİÇ; Vekil Demir doğalgaz konusunda net konuştu

“KÜTAHYA’NIN TÜM İLÇELERİNE DOĞALGAZ GELECEK”

Özellikle doğalgaz konusuna değinen Milletvekili Demir, Cumhurbaşkanı'nın verdiği müjde doğrultusunda önümüzdeki dönemde tüm Kütahya iline ve ilçelere doğalgazın geleceğini belirtti. Demir, şu an siyaset sahnesinde rekabetin olduğunu ifade ederek, herkesin söz söyleyeceğini ancak önemli olanın icraat olduğunu vurguladı. Vekil Demir,

“Domaniç’imize de Cumhurbaşkanımıza özellikle söylettik. Çünkü Domaniç tam kalbimizde.  Biz Domaniç’e doğalgaz getirilmesiyle ilgili tüm kurumlarla görüşüyoruz” dedi.
DOMANİÇ; Vekil Demir doğalgaz konusunda net konuştu

“HER ZAMAN BİR ‘B’ PLANIMIZ VAR”

Daha önce yaptığı konuşmada yanlış anlaşılmalar olduğunu vurgulayan Vekil Mehmet Demir konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Bizim her zaman bir “B” planımız, ikinci bir alternatifimiz olması gerekiyor. Olmuyor dedikleri zaman kalmayalım diye. Yaptığımız her işin bir yedeği, hatta yedeğinin yedeğini biz hazırlayıp, ona göre yola çıkıyoruz. Yoksa arabayla yola çıkarken yedek tekeriniz stepneniz yoksa yolda teker patladı mı kalırsınız. O yüzden biz her yaptığımız işin teyidini alıp gerekirse başka bir yolunu, gerekirse başka bir projesini hazırlayarak yola çıkıyoruz.”

Editör: Serdar Yiğit