Ak Parti Domaniç İl Genel Meclis Üyesi Volkan Çelik, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, görüşmenin Domaniç'i ilgilendiren kısmında bir tane selektör, ceviz silkeleme ve Çukurca barajının faaliyeti ile ilgili damlama istediklerini belirtti.

Domaniç'e Selektör, Ceviz Silkeleme ve Çukurca Göleti Damlama Sistemi İstendi

DÜZENLİ TOPLANTI YAPILACAK

Çelik ayrıca, tohum desteği de verileceğini ve önümüzdeki süreçte her iki ayda bir düzenli olarak toplantılar yapılacağını ifade ederek, Domaniç'e destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Çelik, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, tohum desteği de verileceğini ve tarım ve hayvancılık bağlamında çiftçilere verilen destekler ve bu yıl içinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını ifade etti.

Domaniç'te Yeni Dönem: Uysal 1.5 Aylık Performansını Açıklıyor Domaniç'te Yeni Dönem: Uysal 1.5 Aylık Performansını Açıklıyor

DOMANİÇ’İ DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ

Çelik, "Domaniçimizi hem tarımsal üretim hem de hayvancılık noktasında daha ileri taşımak, sektörel sorunlara tedbirler alıp, üretimin, verimin artırılması ve çiftçilerimizin gelirlerinin artırılması hususunda karşılıklı işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Görüşmeye AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ve il Genel Meclisi Üyeleri de katıldı.

Editör: Serdar Yiğit