İNSANA HİZMET İBADETTİR

Yeşil, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Domaniç'te yeni dönem ilk meclis toplantısı gerçekleşti Domaniç'te yeni dönem ilk meclis toplantısı gerçekleşti
“Öncelikle tüm Domaniçli hemşerilerimizi saygıyla selamlıyorum. Domaniç Sarıot köyünden bir hemşeriniz kardeşiniz olarak uzun yıllar İnegöl‘de, başta Domaniç’te olmak üzere Kütahya’nın değişik ilçelerinden gelen hemşerilerimiz derneğimiz vesilesi ile veya şahsi olarak imkan ve şartlar çerçevesinde dünya ve siyasi görüşüne, özel hayatına bakmadan insana hizmet ibadettir anlayışıyla yardımcı olmaya hizmet etmeye çalıştık" dedi.

DOMANİÇ'İN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin 100. yılında Domaniç'in hak ettiği değeri görmesi ve hak ettiği hizmetleri alması için 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Kütahya İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olduğunu belirten Yeşil şu sözleri ekledi:

"Bu topraklarda doğmuş, doğup büyüyen ve şartlar gereği İnegöl‘e giden binlerce hemşerilerimiz gibi ben de İnegöl‘de çalışıyorum. Coğrafi olarak Domaniç-İnegöl arası yakın olduğu için Domaniç ve köyleri ile düğün, bayram, ölüm, taziye, ziyaret ve benzeri çeşitli vesilelerle bağlantımız devamlı sürmüştür" ifadelerini kullandı.

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL VE HİZMET EDECEĞİM

Yeşil, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

"Kısacası her türlü sevinci üzüntüyü paylaşmış biri olarak siz değerli hemşerilerimize temsil ve hizmet için Ak Parti teşkilatlarımızın takdirleri ile bu görev bize tevdi edildiği taktirde en iyi şekilde temsil ve hizmet edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Sonuç ne olursa olsun şahsımın ve hemşerilerimizin hakkında hayırlısı neyse olsun. Allah'a emanet olun, kalın sağlıcakla”

Editör: Serdar Yiğit