Volkan Çelik meclis katip üyeliğine seçildi Volkan Çelik meclis katip üyeliğine seçildi

İYİ Parti Domaniç İlçe Teşkilatı, İlçede 31 Mart yerel seçimlerinde aday çıkaran 6 partiyi iftarda buluşturdu.

İsmail Usta Oba Çadırında İYİ Parti tarafından verilen iftara, Ak Parti İlçe Başkanı Numan Köksal, Belediye Başkan Adayı Ahmet Özoğul ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erdoğan Arıkan, Belediye Başkan Adayı Engin Uysal ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin Karaduman, Belediye Başkan Adayı Sahvet Ertürk ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, Sadet Partisi İlçe Başkanlığı ve yönetimi İle Genel Meclisi Adayları ile Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı, Belediye Başkan Adayı Fatih Yalçınsoy ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları  katıldı.

SEÇİM SÜRECİNİ CENTİLMENCE GÖTÜRDÜK

İftar öncesi konuşma yapan İYİ Parti Kontenjan Üye Şefik Karaca, Domaniç’te tüm adaylarımız seçim sürecini centilmence götürdüğünün bunun için de herkese teşekkür ettiğini söyledi.

DOMANİÇ; 6 rakip parti iftarda bir araya geldi

SEÇİMDEN SONRA İTTİFAK KURALIM

Şefik Karaca, davete icabet eden tüm katılımcılara teşekkür ettikten sonra,

“ Değerli Arkadaşlarım. Domaniç için verdiğimiz seçim yarışından sonra da mücadelemiz devam etsin. İlçemize hizmet getirmek için tek yumruk olalım. Domaniç’e hizmet ittifakı oluşturalım. Adı her ne olursa olsun ancak birlikte çalışacak bir platformumuz olsun” dedi.
DOMANİÇ; 6 rakip parti iftarda bir araya geldi

CANLI YAYIN İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI

Öte yandan Domaniç Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serdar Yiğit’in tüm adayların ortak çıkacağı canlı yayın teklifinde ise prensipte anlaşan adaylar,

“Bugüne kadar Domaniç’te çok güzel çok centilmence bir yarış devam ediyor. Birliğimizin ve dirliğimizin gereği neyse yapmaya varız” dediler.

Domaniç Gazetesi canlı yayın için gereken altyapıyı oluşturabilirse en kısa zamanda 6 Belediye başkanının kendilerini tanıtabileceği, en önemli projelerini açıklayabileceği bir program yapmak için kolları sıvadı.

Editör: Serdar Yiğit