Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Domaniç Belediye Başkanlığı, 10 yıl sonra MHP’den CHP’ye geçti.

Devir teslim töreni için alanı dolduran kalabalığın huzurunda Domaniç İlçe Müftüsü Şaban Durmuş’un önderliğinde dualar edildi ve ardından kurban kesildi.

İlk meclis toplantısı yapıldı, görevlendirmeler belli oldu İlk meclis toplantısı yapıldı, görevlendirmeler belli oldu
Domaniç Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı

SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM

Yeni Belediye Başkanı Engin Uysal, alanı dolduran kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında, önceki belediye başkanlarına ve kendisini destekleyenlere teşekkür ederek, tüm vaatlerinin arkasında olduğunun altını çizdi.

Uysal; “Belediyemizin kapısı herkese açıktır. Çok güzel işleri hep birlikte karar alarak, hep birlikte çalışarak yapacağız. Seçim sürecinde verdiğim tüm vaatlerimin arkasındayım” dedi.
Domaniç Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı

KÖYLERİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

İl Genel Meclisi Üyeliğine seçilen Ercan Tekdemir’de yaptığı konuşmasında,

“Mazeret aramadan, bahane üretmeden, Kütahya’dan Domaniç’e hizmet getireceğiz, köylerimiz için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Domaniç Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı

Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, ise kuruluşun şehri Domaniç’i ve kurtuluşun şehri Dumlupınar’ı aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Kütahya’nın yeni belediye başkanı Eyüp Kahveci, ise tüm projelerde destek olacağını ifade ederek, Başkan Uysal’ı tebrik etti.

Domaniç Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı

BAŞKAN ERTÜRK ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Önceki Başkan Sahvet Ertürk, yeni başkanı merdivenlerde karşılayarak kucaklaştılar. Birlikte makama geçerek burada imzaları attılar.

Yeni Başkan Engin Uysal’da önceki başkana,

“Başkanım siz bize lazımsınız. Tecrübelerinizden faydalanmak isteriz. Desteklerinizi bizden esirgemeyin. Hizmetleriniz için teşekkür ederim” diyerek alkışlarla önceki başkan Sahvet Ertürk’ü uğurladı.

Editör: Serdar Yiğit