Domaniç ilçesinde, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla düzenlenen fidan dikim töreni, Hayme Ana Tören Alanı'nda gerçekleşti. Domaniç Orman İşletme Müdürü Engin Yormaz ormancılığın önemine vurgu yaparak çevre bilincinin oluşturulmasına katkı sağladı.

Domaniç'te orman sevgiyle yeşerecek

Törende konuşan Domaniç Orman İşletme Müdürü Engin Yormaz, Birleşmiş Milletler tarafından 1971 yılında kabul edilen ve o günden bu yana kutlanan 21 Mart Dünya Ormancılık Günü'nün önemine değindi.

Domaniç'in en küçük köyünde ilkbaharın muhteşem görüntüleri Domaniç'in en küçük köyünde ilkbaharın muhteşem görüntüleri
Domaniç'te orman sevgiyle yeşerecek

ÇOCUKLARA GÜZEL BİR MİRAS BIRAKMAYI HEDEFLİYORUZ

Domaniç'te orman sevgiyle yeşerecek

Yormaz,

"Ormanlarımızın korunması ve sürdürülebilir ormancılığın geliştirilmesi, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için büyük önem taşımaktadır. Bu etkinliklerle çocuklarımıza orman sevgisini aşılamayı ve güzel bir miras bırakmayı hedefliyoruz" dedi.
Domaniç'te orman sevgiyle yeşerecek

Fidan dikim törenine, İlçe Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Şerif Yılmaz, kontenjan üye Şerif Yılmaz, daire amirleri, Karaköy Ortaokulu öğrencileri ve Orman İşletme Müdürlüğü personeli katıldı. Törende öğrencilere Kaymakam Muhammed Furkan Okumuş, Domaniç Orman İşletme Müdürü Engin Yormaz ve personeller tarafından hediye paketleri takdim edildi.

Domaniç'te orman sevgiyle yeşerecek

Editör: Serdar Yiğit