Aralarında yeni seçilen muhtarın da dahil olduğu bir gurup hayırsever tarafından düzenlenen iftar yemeği, yeni cami altında verildi.

Muratlı’da hayırseverlerden bin kişilik iftar

KATILIM YOĞUN OLDU

Domaniç protokolü, siyasi parti başkanları, il genel meclisi üyeleri, komşu köylerden dostlar ve köy halkının da katıldığı bin kişilik iftar yemeği her kesimden insanı bir araya getirirken hayırsever vatandaşlar adına bilgi veren Selami Akkaya,

“Köyümüz, Domaniç’in en büyük köyü diye gurur duyuyoruz ancak koskoca köy bir toplu iftar vermiyordu. Aramızda toplanıp bu yıl büyük bir iftar vermeyi ve bunu gelenekselleştirmeyi düşündük. Çok şükür katılım umduğumuzdan daha büyük oldu” dedi.
Muratlı’da hayırseverlerden bin kişilik iftar

Akkaya,

“Domaniç Belediye Başkanımız Engin Uysal’a, Çukurca Belediye Başkanımız Emin Taşgın’a, İl Genel Meclisi Üyelerimiz Ercan Tekdemir ve Volkan Çelik’e, Siyasi Parti başkanlarımıza, İlçe  Müftümüz Şaban Durmuş’a, Domaniç Orman İşletme Şeflerimize, Başta Kaymakamımız olmak üzere davetimize Kütahya’da ki bir programla çakıştığı için gelemeyen diğer daire amirlerimize, Domaniç Gazetemize, komşu köylerden gelen dostlarımıza, köyümüzde aday çıkan tüm muhtar adaylarımıza ve köy halkımıza davetimize katıldıkları için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Muratlı’da hayırseverlerden bin kişilik iftar

Domaniç'in en küçük köyünde ilkbaharın muhteşem görüntüleri Domaniç'in en küçük köyünde ilkbaharın muhteşem görüntüleri

Editör: Serdar Yiğit