ÇOK SEVEREK YAPTIĞIM SARIOT SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞIMDAN İSTİFA EDİYORUM

Gören, istifasını içeren bir açıklama yaparak,

"Kulübümüz kuruluşundan kısa bir süre sonra Sarıot Spor Kulübü Başkanı olarak seçildim. Ancak kendi yoğun iş tempomdan dolayı, çok severek yaptığım Sarıot Spor Kulübü Başkanlığı'ndan istifa ediyorum. Bu güne kadar benimle birlikte başta yönetimde yer alan Sabri abiye, Yusuf abiye, Mehmet’e, Ayhan’a, Cengiz’e, Hakan’a, Halil’e, Fatih’e, sosyal medyayı kullanan Ramazan Yaman’a, ayrıca hep yanımızda her zaman takıma yardımcı hocalık yapan Mustafa Çevik arkadaşıma ve tüm taraftarlarımıza maddi ve manevi desteklerinden dolayı her birinize şahsım ve yönetimim adına şükranlarımı sunarım. Sarıot spor kulübümüzden kendi yoğun iş tempomdan dolayı çok severek yaptığım Sarıot spor kulübü Başkanlığımdan istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

SARIOT KÖYÜMÜZÜN ADINI TÜM KÜTAHYA’YA DUYURDUK

Başkan Gören, görev süresince emeği geçen isimlere teşekkür ederken, kulübün elde ettiği başarıları da vurguladı.

Gören,

“Bu ligden bir çok belediye kulübünün çekildiği veya düştüğünü herkes gördü.Ama biz herkesin korkulu rüyası olmayı başardık. Sarıot köyümüzün adını tüm Kütahya’ya duyurduk” dedi.

Sarıot Spor Kulübü, Gören döneminde birinci amatör ligde şampiyonluk yaşayarak play-off'a katıldı ve ardından 2 sezon süper amatör ligde mücadele etti.

Sarıot Spor Kulübü'nün yeni yönetim kurulu oluşturulana kadar Bahri Gören'nin görevinin başında olacağı belirtildi. Yönetimin alacağı kongre kararının ise yakın zamanda kamuoyuna duyurulacağı ifade edildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Domaniç’e gelecek CHP Genel Başkanı Özgür Özel Domaniç’e gelecek

Bahri Gören, takımın taze kan ihtiyacına da değinerek, yeni yönetime başarılar dileyerek açıklamasını tamamladı.

Editör: Serdar Yiğit