KÖY HALKI MEZARLIK TEMİZLİĞİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Köy muhtarı Numan Yaşar, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, Mü'minun Suresi’nin 61. ayetini hatırlatarak, “İşte onlardır hayırlı işlerde koşuşarak yarışanlar ve onlardır bu işlerde hep önde gidenler” dedi. Yaşar, köylülerin ayet-i kerimeyi adeta yaşamak için koşarcasına yarıştıklarını ve kıymetli yüreği güzel insan topluluğuna şahit olduklarını ifade etti.

Domaniç’te 7’den 70’e herkes katıldı; Köy Halkından Örnek Birliktelik

HER YAŞTAN KATILIM

Etkinliğe, gençler, yaşlılar, dedeler, torunlar, babalar ve oğullar katıldı. Ayrıca, İnegölKütahya ve diğer gurbet ellerden gelen köylüler de temizliğe destek verdi. Muhtar Yaşar, bedenen aralarında olamayıp maddi ve manevi katkıda bulunan tüm kardeşlerine teşekkür etti.

31 Yılın Ardından Emekliye Ayrılan Ali Gezer'e Duygu Dolu Veda 31 Yılın Ardından Emekliye Ayrılan Ali Gezer'e Duygu Dolu Veda
Domaniç’te 7’den 70’e herkes katıldı; Köy Halkından Örnek Birliktelik

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Bu tür etkinliklerin köy halkının birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini belirten Muhtar Yaşar, önümüzdeki dönemlerde de benzer etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Çamlıca Köyü’nde düzenlenen bu temizlik seferberliği, köy halkının birlikte hareket ederek dayanışma ruhunu canlı tuttuğunu bir kez daha gösterdi.

Domaniç’te 7’den 70’e herkes katıldı; Köy Halkından Örnek Birliktelik

Editör: Serdar Yiğit