DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO'nun 2022 yılı ÖSYM yerleştirme sonuçlarına göre, bütün programlarının kontenjanları yüzde 100 doldu.

Bu yıl DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO, 140 kontenjan ayırdı. Ayrılan 140 kontenjanın tamamı doldu.

Okul yönetiminin gayretli çalışmaları meyvelerini verdi. Yaşanan yurt sıkıntılarının çözülmesiyle 140'ta 140 yaparak kontenjanları yüzde 100'nü dolduran Hayme Ana Meslek Yüksekokulunu tercih eden öğrencilerin 78'i kız, 62'si ise erkek. Geçtiğimiz yıl okulu tercih edenler ile 120 kız, 90 erkek ile okul, mevcudiyeti 210 öğrenciye ulaştı.

ORYANTASYON PROGRAMI DÜZENLENECEK

Öğrencilerin okulu ve Domaniç'i daha iyi tanımaları ve kolaylıkla uyum sağlayabilmeleri adına 6 Ekim Perşembe günü oryantasyon programı düzenlenecek. Oryantasyon programı kapsamında, Hayme Ana Türbesi, Mızık Çamı, Ilıcaksu Sarıkız Mesire Yeri, Topuk Yaylası Tabiat Parkı, Ertuğrul Gazi Tefekkür Tepe Yürüyüş Parkuru, Saru Batu Savcı Bey Anıt Mezarı ve Kocayayla Şelaleleri gezilecek.

TANIŞMA PARTİSİ

Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'na yeni kaydolan öğrencilerimizin tanışması, okula kolayca adapte olması ve motivasyonlarının arttırılması amacıyla, 11 Ekim Salı günü ise tanışma partisi yapılacak.

Editör: Serdar Yiğit