Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Ercan Tekdemir, İl Genel Meclis Üyeliği için yapılan seçimde birincilikle zafer kazandı.

“ DOMANİÇ’TE TARİH YAZDIK”

Seçim sonuçlarıyla birlikte Domaniç tarihinde ilk defa CHP İl Genel Meclis Üyesi seçilen Tekdemir, sevincini ve teşekkürlerini şu sözlerle dile getirdi:

"Değerli Domaniçliler, Domaniç’te bir tarih yazdık. Domaniç tarihinde ilk defa İl Genel Meclisi Üyeliğini kazandık. Bu seçimde bizi Cumhuriyet Halk Partililerin dışında Ak Partililer, MHP’liler ve diğer partililer de destekledi. Bunu için sizlere ne kadar dua etsem, teşekkür etsem azdır. Allah hepinizden razı olsun! Hepinize canı gönülden teşekkür ederim!"

“ASLA MAZERET ÜRETMEYECEĞİM”

Tekdemir, aldığı destekle birlikte üzerine düşen sorumluluğun farkında olduğunu belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Domaniç İlçe Hastanesi İnşaatı yüzde 85 tamamlandı: Teslim tarihi açıklandı Domaniç İlçe Hastanesi İnşaatı yüzde 85 tamamlandı: Teslim tarihi açıklandı

"Her kesimden seçmenin desteği ile kazandığımız bu seçim, omuzlarımıza da ağır bir yük yükledi. İşte bu yüzden de söz veriyorum memleketim için canla başla çalışacağım. Asla mazeret üretmeyeceğim, asla bahane aramayacağım. Elimden gelenin fazlasını yapmak için oylarınıza ve desteğinize layık olmaya çalışacağım."

“BU BAYRAK ASLA İNMEYECEK”

Ayrıca Tekdemir, gelecekte Domaniç'in daha fazla destek ve hizmet alması için kararlı olduklarını vurgulayarak sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Bundan sonra Kütahya’dan Domaniç’e daha fazla destek ve hizmet gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah bu bayrak, bu tarihten itibaren asla belediyeden de ve İl Genel Meclisinden de inmeyecek."

Editör: Serdar Yiğit