• DOLAR 32,17 %0.00
  • EURO 35,03 %-0.26
  • ALTIN 2.462,49 %-0.22
  • BİST100 10.216 %0.57
  • BITCOIN 66.075 %3.65
  • ETHERIUM 2.962 %0.99
20°
3 hafta önce Kültür

Domaniç ilçesine bağlı Çarşamba köyünde bayram eğlencesi düzenlendi. Köy muhtarı İsmail Yaman ve Haymeana spor kulübü başkanı gençlerle birlikte eğlence organize etti.

3 hafta önce Yaşam

Domaniç'in terkedilmiş köylerinden biri olan Karakütük, ilkbaharın gelişiyle tekrar hayata dönüyor.

4 hafta önce Politika

Domaniç'te, eski Belediye Başkanı İbrahim Önder, Belediye Başkanı Engin Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Domaniç'in gelişmesi için yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

4 hafta önce Politika

Domaniç'ten Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Emin Volkan Çelik, Kütahya İl Genel Meclisi'nde yapılan ilk toplantıda meclis katip üyeliğine seçildi.

4 hafta önce Yaşam

Domaniç'in Hisar Mahallesi'nde yaşanan olayda, sansarlar araçların kablo aksamını yiyerek büyük maddi hasara yol açtı.

4 hafta önce Asayiş

İnegöl'ün Tüfekçi Konak mevkiinde bugün akşam saatlerinde çıkan orman yangınına Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.

4 hafta önce Gündem

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'ın seçim çalışmaları kapsamında, geçtiğimiz Mart ayında yaptığı açıklamada, 2011 yılında başlayan ve yılan hikayesine dönen Domaniç-Tavşanlı yolunun Mayıs ayında kullanıma hazır olacağını söylemişti.

4 hafta önce Kültür

Çukurca Belediyesi ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 12. Geleneksel Selim Dede'yi Anma Hıdırellez ve Çocuk Şenliği, 5 Mayıs Pazar günü Çukurca Beldesi Selim Dede Mesire Alanı'nda coşkulu bir şekilde kutlanacak.

1 ay önce Politika

Domaniç Yeniden Refah Partisi (YRP) İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy, basın açıklamasıyla teşkilatında görev değişikliklerini duyurdu.

1 ay önce Politika

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, Domaniç Belediyesi personeli ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Engin Uysal tarafından 5 Eylül Sosyal Tesisinde düzenlenen programa, Başkan Uysal’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Şuayp Çakır, belediye birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl