Domaniç ilçesine bağlı Çukurca beldesinde 4 Ekim 2023 tarihinden beri kayıp olan zihinsel engelli 80 yaşındaki Selim Ece'den 21 gündür haber alınamıyor.

İlçede hemen hemen herkes tarafından tanınan ve sevilen Selim Ece için tüm Domaniçliler bir şeyler yapmaya çalıştı. Arama faaliyetlerine birçok ilçe sakini gönüllü olarak katılıp destek verdi. Ancak bir sonuca ulaşılamadı.

FARKLI ŞEHİRDE OLMA İHTİMALI ÜZERİNDE DURULUYOR

Belde yakınlarında yapılan arama çalışmalarında hiçbir ize ulaşılamadı. Farklı şehirlerden zaman zaman gelen ihbarlarda asılsız çıktı. Yine de farklı bir şehirde olma ihtimali üzerinde duruluyor.

ARACA BİNER, AMA İNMEYİ BİLMEZ

Ece’nin yeğeni Ahmet Tunç yaptığı açıklamada, bilmediği kişilerin aracına bindiğini ancak inmeyi bilmediği için araç sahibi kendisini nereye kadar götürürse orada indiğini belirtti.

Tunç, bu şekilde daha önce de kaybolduğu ancak, göğüs cebinde telefon numarası bulunduğu için kendilerine ulaşıldığını söyledi.

4 Ekim’den beri kayıp bulunan Domaniç’in Selim Ağa’sı için yapılan arama faaliyetlerinden olumlu bir haber duyulması ümit ediliyor. Ailesi görülmesi durumunda haber verilmesini bekliyor.

Editör: Serdar Yiğit