Törende bir konuşma yapan İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk, “Bakanlığımız tarafından yürütülen proje kapsamında aileler, sosyal beceri, aile içi iletişim, teknoloji kullanımı, ahlaki gelişim, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre, ilk yardım gibi farklı konulardaki eğitimlerle desteklenmektedir. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce organize edilen çalışmalar neticesinde birçok okulumuzda eğitimleri başlattık. Bugün Hisar İlkokulunda Rehber öğretmenimiz tarafından gerçekleştirilen Aile Okulu eğitimin ilkini tamamlamış bulunmaktayız. Ailelerimizin bilinçlenmesine yönelik yapılan bu eğitimlerin hedefine ulaşmasını temenni ediyorum” dedi.

750 VELİ HEDEFLENİYOR
Okul-Aile-Öğrenci iş birliğini artırmayı; çocuklarımızın akademik, sosyal ve psikolojik yönden desteklenmesi amaçları ile yapılan Aile Okulu Kurslarımız devam edecek olup 2023 yılı sonuna kadar 750 velimize ulaşmayı hedeflemekteyiz.” dedi

Törene İlçe Kaymakamı Muhammmed Furkan Okumuş,Belediye başkan vekili Şuayp Çakır,İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk, Halk Eğitimi Müdürü Halil Akyol ve okul müdürleri katıldı.

Editör: Serdar Yiğit