Domaniç’te AK Parti’nin birinci çıktığını vurgulayan Özoğul, vatandaşların umudunu ve ışığını AK Parti'de ve Cumhur İttifakında gördüğünü söyledi.

Özoğul, "AK Parti'ye ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a göstermiş olduğunuz sevgi, muhabbet ve destek için bu kutlu davanın bir neferi olarak şükranlarımı sunuyorum. Hamdolsun, bugüne kadar bütün seçimlerde Domaniçimiz, Milletin Adamı'nı ve Milletin Davası'nı yalnız bırakmadı. Bugün de aynı kararlı duruşla yine milletinin yanında yer aldı” dedi.

Seçim süreci boyunca çok yoğun bir çalışma ortaya koyduklarını belirten Özoğul, “Yaklaşık iki aydır gecesini gündüzüne katıp çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, partimize gönül vermiş hemşehrilerimize, son ana kadar sandıklarının başından ayrılmayan partililerimize, verdiği oylarla Cumhurbaşkanımıza destek veren tüm vatandaşlarımıza şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum” ifadellerini kullandı.

"DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

İki hafta daha çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirten Özoğul, “Milletimiz ne karar verirse başımızın üstünde yeri vardır. İlk turda açık ara attığımız farkı, Allah’ın izni milletimizin teveccühü ile ikinci turda daha da artıracağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz, durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit