Kamp boyunca Domaniç ŞÖHAL Yurdunda konaklayan Olimpik Antalya'nın U-13 ve U-14 takımları, sabahın erken saatlerinde Ebe Çamlığı bölgesinde koşu çalışmaları gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde ise Domaniç İlçe Sahası'nda yerel U-14 takımlarıyla dostluk maçları yaparak etkili bir antrenman programı sürdürdü. İlk karşılaşmayı ise Çukurca Belediye Spor ile gerçekleştirdi.

İLÇE’NİN SPOR YÖNETİCİLERİ DE MEMNUN

Domaniç Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Naci Uzuncan, kulübün kampıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Olimpik Antalya Akdeniz Spor Kulübü, bir haftalık kamp süreci için ilçemize geldi. Amacımız, ilçemizi en iyi şekilde tanıtmak ve spor kulüplerine uygun bir antrenman ortamı sunmaktır. Doğa, ortam ve ilgi açısından oldukça memnun görünüyorlar. Sağ olsunlar 6 deneyimli teknik direktörümüz ve 44 futbolcudan oluşan Akdeniz Spor Kulübü'nü davet ettik; bizi kırmadılar, buraya kadar geldiler." şeklinde konuştu.

“PROFESYONEL KULÜPLER İÇİN UYGUN TESİS YAPILMALI”

Akdeniz Spor Kulübü'nün ve Fevzi Uygun Kaleci Akademisi'nin kurucusu Fevzi Uygun da kamp hakkında konuştu. Uygun, “Antalyalıyım ve Antalya Spor altyapısında yetiştim. Aynı zamanda kaleci hocasıyım ve 25 senedir antrenörlük yapıyorum. Domaniç'e kamp için geldik. Harika bir ortama girdik. Domaniç'in güzellikleri, saha alanları ve koşu parkuru oldukça etkileyici. İnanın profesyonel takımlar da burada kamp yapmak isteyebilir. Tesis olanaklarının geliştirilmesi halinde buraya daha fazla takımın gelmesi muhtemel. Kalmak için saha kenarlarına 4'erli, 5'erli ranzalı yatakhaneler olmak üzere 2 veya 3 katlı tesisler yapılsa inanın buraya kamp yapmak isteyen çok takım gelir. Bilhassa amatör ve bal ligi takımlar böyle yerlerde kamp yapmak için can atarlar. Domaniç'ten çok memnun kaldık ve seneye tekrar gelmeyi planlıyoruz." dedi.

“ANTALYA ÇOK SICAK, BURASI BİZİM İÇİN İDEAL”

Kampta yer alan, İzzet Köktaş Akademisi sahibi İzzet Köktaş da çok uzun yıllar profesyonel futbol oynadığını ve 1989 yılından beri de antrenörlük yaptığını söyledi. 30 sene Tavşanlı'da yaşadığını ve futbolu Tavşanlı Linyit Sporda bıraktığını da ifade eden Köktaş, kamp deneyimini aktararak, "Domaniç'e can kardeşim Nazi Uzuncan’ın önerisi üzerine geldik ve buradan oldukça memnun ayrılıyoruz. Saha alanları ve koşu parkuru oldukça ideal. Biliyorsunuz ki Antalya şuanda anormal sıcak ama Domaniç bizim için bir cennet adeta. Domaniç'in güzellikleri ve ilçe yönetiminin desteği bizi etkiledi. Daha fazla takımın buraya gelmesi için tesis olanaklarının geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu arada ebe çamlığı da kros ve koşu çalışımları için çok ideal bir yer.” diye konuştu.

Editör: Serdar Yiğit