Doğalgaz çalışmaları için Belediye Başkanı Emin Taşgın, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüştü.

Çukurca’dan Domaniç’e geçecek olan doğalgaz hattının, programa alınması için çalışma başlattı.  

Başkan Taşgın, Çinigaz Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ÇİNİGAZ) firması tarafından etüt ve fizibilite çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Beldedeki doğalgaz çalışmaları için ÇİNİGAZ yetkililerle ile görüşen Başkan Taşgın, Çukurca Merkez ve Ilıcaksu Mahallesinin de doğalgaza kavuşacağını ifade etti.

Doğal gaz ile Beldenin altyapısını komple değişeceğini vurgulayan Başkan Taşgın, “Yolun daha yarısındayız, yapacak daha çok işimiz var” dedi.

VATANDAŞLAR BİR 10 DAKİKA AYIRSIN

Başkan Taşgın şu ifadeleri kullandı;

“Beldemizin alt ve üst yapısı ile içinde barındırdığı sosyal donatıların topyekûn modern bir belde görünümüne kavuşması amacıyla başlatılan çalışmaların hızla devam etmektedir. Ancak Beldemizin daha ileri bir yapıya kavuşması için daha çok hedeflerimiz, planlarımız ve rüyalarımız var.

Bu sebeple belediyemizin nüfusa göre aldığı payı artırmamız sizlerin 10 dakikanızı ayırarak ilk ikametgâhınız olan Beldemize taşımanız gerekmektedir. Sizde 10 dakikanızı ayırarak ikametgâhınızı 31 Aralık 2022 tarihine kadar beldemize aldırın.

Daha fazla nüfus daha fazla ödenek demektir. Daha fazla ödenek ise daha fazla hizmet ve yatırım demektir. Güzel hizmet, daha modern ve gelişmiş bir Belde için, siz de Beldemizin yanında yer alın”

Editör: Serdar Yiğit