Çukurca Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde hanelere kapı kapı gezerek içinde gül lokumu, gül kolonyası, gül kremi ve gül kokulu tesbih olan hediye paketi dağıtıyor.
Çukurca Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ramazan Bayramı hediye paketi bayram öncesi evlere dağıtılıyor.
Belde halkını iyi ve kötü gününde yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Emin Taşgın, 2019 yılında başlatıp halkına ulaştırdığı hediye paketi geleneği bu yılda devam ediyor.
Başkan Taşgın, ”İşimizi gönülden yapmaya, gönüller kazanmaya devam edeceğiz. Tüm gayemiz hayır duası almak, gök kubbede hoş bir sada ve kalplerde iz bırakmak. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile tüm imkânlarımızı insanlarımızla buluşturuyoruz. İyi ve kötü günlerinde daima yanlarında olduk, olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar