İYİ PARTİNİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

İYİ Parti Domaniç İlçe teşkilatında toplanan Yönetim Kurulu Üyeleri, Partilerinin İlçe Teşkilat Başkanı Şerif Yılmaz’ın Domaniç Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladılar.

Belediye Başkan Adayı Şerif Yılmaz, basına verdiği yazılı açıklamasında şöyle dedi;

Domaniç'te yeni dönem ilk meclis toplantısı gerçekleşti Domaniç'te yeni dönem ilk meclis toplantısı gerçekleşti
“ Domaniç sevdalısı dostlarla hayırlı bir yola çıkıyoruz. Kuruluşun diyarı Domaniç’imize hizmet etmek için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Tüm Domaniçli hemşerilerimizle birlik beraberlik içinde Domaniç’e katkı verecek tüm Domaniç sevdalılarıyla yönetmek için yola çıkıyoruz. Domaniç sevdalısı olarak Domaniç sevdalılarının desteğine ve oyuna talibiz.  Domaniç sevdalıları ile Domaniç için sandıkta ittifak yapacağız. Modern ve akılcı çözümlerle Domaniç’imizi hak ettiği yere getirmek adına hep birlikte yönetelim” dedi.

İYİ PARTİ YENİ DOMANİÇ İLÇE TEŞKİLAT BAŞKANI DA BELİRLENDİ

İlçe Başkanı Şerif Yılmaz’ın Belediye Başkan adayı olmasıyla ilçe teşkilatında da bazı değişikliklere gidildi.  Sami Özdemir İYİ Parti Domaniç İlçe Teşkilat Başkanlığına getirilirken, Şefik Karaca, Adem Türken, Mehmet Aydoğdu, Halil Tanrıverdi ve Murat Özbey Yönetim Kurulu Üyeliğine. Muhterem Türken ise Kadın Kolları Başkanlığına getirildi.

Editör: Serdar Yiğit