ATV ekranlarında yayınlanan “Esra Erol’da” programına katılan Cemile, kayınvalidesine göstermiş olduğu tepkilerden dolayı Türkiye’nin en çok konuşulan kadını olmuştu.

ESRA EROL’A GELDİ, CEMİLE’NİN HAYATI DEĞİŞTİ

21 Eylül tarihinde Esra Erol’da programına katılan Cemile için, milyonlar tek yürek oldu. Esra Erol, canlı yayında yeni evi ve eşyalarıyla Cemile’nin yüzünü güldürdü.

cemile 4

Birçok yardım geldiğini açıklayan Esra Erol, Domaniç Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş’a Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’e, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün’e, MHP İlçe Başkanı Yıldıray Aydın’a, İslam Yaman’a, Fen İşleri Müdürü Tugay Koca’ya, Vakıf Müdürü Murat Öztürk’e, Türk Kızılay’ına ve yardımda bulunan diğer tüm Esra Erol izleyicilerine teşekkür ederek şunları ekledi: “Çocukları için fedakârlık yapan her kadının yanındayım. Tek isteğim evlatlarına iyi bakmaları ve iyi bir geleceklerinin olması” dedi.

Cemile ise Esra Erol’a teşekkür ederek “Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Çocuklarım için her şeyi yapacağım” dedi.

Esra Erol’un Ramazan’ı eve davet eder misin sorusuna ise Cemile, “Burada bir tahtalı kafe var, aha orada gelsin beklesin” diyerek izleyenleri güldürdü.

Editör: Serdar Yiğit