Yeniden Refah Partisi Domaniç İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy, gazetemize yazılı basın açıklamasında bulundu.

BUNU DEĞİŞTİRECEK BİZLERİZ!

Başkan Yalçınsoy, “İlçemizde yapılan siyasetin geçmişte olduğu gibi , günümüzde de birlik beraberlik ve ilçemizde yapılacak hizmetler yerine ,menfaat ve çıkarlar daha önce olduğu için yapılamamaktadır. Kaybedilen değerlerin yeniden geri kazanılması, birlik beraberliğin yeniden sağlanması için Yeniden Refah Partisi, Yeniden Erbakan diyoruz. Gittiğim her şehirde ve her ortamda Domaniç ilçemizin ismini duyuruyor, eksiklerden bahsediyor ve projeler sunuyorum. Coğrafyamız kaderimiz olmamalı bunu değiştirecek bizleriz! Algılara ve önyargılara bağlı olmadan Yeniden Refah Partimizi takip etmenizi, kaynak paketlerimizi araştırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

SAHLEP BİTKİSİ YETİŞTİRİN

Ziraat teknikeri ve ekonomi okuyan kardeşiniz olarak özellikle çiftçilerimize sahlep bitkisi yetiştirmelerini tavsiye ediyorum. İlçemiz toprak özelliği ve iklim olarak sahlep bitkisi yetiştirmeye çok müsait. Getirisi yüksek olan bu bitkinin zahmeti de azdır. Bir nebzede olsa çiftçimizin yüzü gülecektir. Tarım konusunda ilçemizin bu konuyu araştırmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Mevcut iktidarın uyguladığı yanlış uygulamalar yüzünden tüm Türkiye de olduğu gibi maalesef ilçemizde de tarımı, hayvancılığı, alım gücünü bitirmiştir. Her gün her şeye gelen zamlar ekonomik sıkıntılar halkımızı perişan etmiştir. Kurtuluşun anahtarı bizde, çözüm ERBAKAN'DA çözüm Milli Görüştedir.

TEŞEKKÜR

Sözlerime son verirken; Geçtiğimiz aylarda Domaniç Gazetemize verdiğim demeçte, bayanlarımız için soğuk kış günlerinde çocuklarını emzirecekleri ,bakımlarını yapacakları bir yerin olmadığını dile getirmiştim. Bu eksikliği gideren Domaniç Belediye Başkanımız Sayın Sahvet Ertürk'e teşekkür ediyorum. Yine geçtiğimiz hafta partimizi ziyaret eden Domaniç İYİ Parti İlçe Başkanı Şerif Yılmaz'a Domaniç Gazetemizin köşe yazarlarından partimizi ziyarete gelen Domaniç için istişarelerde bulunduğumuz Abdullah Fidan kardeşime teşekkür ediyorum. İlçemiz için ilçemizin menfaatleri için görüşmek isteyen herkese partimizin kapısı sonuna kadar açık diyor ve her zaman belirttiğim gibi ilçemizi siyaset üstü görüyor öylede devam edeceğimizi bir kez daha yineliyorum” dedi.

Editör: Serdar Yiğit