Domaniç'te bayram öncesi pazar tıklım tıklım doldu Domaniç'te bayram öncesi pazar tıklım tıklım doldu

Adıyaman'da arama kurtarma faaliyetlerine katılan ekip şimdi Hatay'daki depremzede çocuklara hediye dağıttı.

DOMANİÇ; Depremzedelerin yüzlerine umut ve mutluluk götürdüler

DEPREMZEDELERE UMUDU TAŞIYAN TEBESSÜM PROJESİ

Depremin nedeniyle çadırlarda yaşam mücadelesi veren çocuklara destek olmak amacıyla harekete geçen gönüllüler, oyuncak, mont, kaban, eldiven, şapka, bot gibi ihtiyaçları toplayarak bölgeye ulaştırdı. Hatay'da gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında çocuklara hediyeler dağıtan ekip, onlarla birlikte keyifli vakit geçirdi.

DOMANİÇ; Depremzedelerin yüzlerine umut ve mutluluk götürdüler

ÇOCUKLARA UMUT OLDULAR

Ekip üyeleri, sadece malzeme dağıtmakla kalmayıp çocukların ruh halini yükseltmek için çeşitli etkinlikler düzenledi. Bazı ekip üyeleri palyaço kıyafetleri giyerek çocuklarla şarkılar söyleyip oyunlar oynarken, diğerleri de çocukların yüzlerini boyayarak keyifli dakikalar yaşamalarını sağladı. Bu etkinlikler, çocuklara sadece malzeme yardımı değil, aynı zamanda moral ve mutluluk da sağladı. Ekip üyeleri, çocukların yaşadığı acıları bir nebze olsun unutturmak ve onlara umut olmak için ellerinden geleni yaptılar.

DOMANİÇ; Depremzedelerin yüzlerine umut ve mutluluk götürdüler

BAYRAMDA TEKRAR GİDECEKLER

Ömer Manay, Adıyaman'da arama kurtarma faaliyetlerine katılan arkadaşlarıyla birlikte çocuklara moral vermeyi amaçladıklarını belirtti. 2 Şubat'ta bölgeye ulaşarak çocuklara hediyelerini ulaştırdıklarını ifade eden Manay, bu projede yer alan herkesin çocukların yüzündeki tebessüme katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Ömer Manay,

"Depremin verdiği psikolojik hasarı unutturmak ve çocuklara keyifli anlar yaşatabilmek için buradayız. Ramazan Bayramı öncesi tekrar planlama yapıyoruz. 1000 çocuğumuzu baştan aşağıya giydirip tekrar etkinlik ve oyuncaklar götüreceğiz” diye konuştu.
DOMANİÇ; Depremzedelerin yüzlerine umut ve mutluluk götürdüler

Editör: Serdar Yiğit