AKP, iktidarını sürdürme ve iktidar ömrünü sündürme çalışmalarına son hız devam ettiğini dile getiren Saadet Partisi Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Sedat Akyüz, “ Seçim kaybetmemek adına dün dedikleri her şeyin tam tersini yapmaktan, dün reddettiklerini bugün savunmaktan, olmayan şeylerden bahsetmekten hiç çekinmiyorlar” dedi.

Son dönemde, her seçim öncesi geleneksel olarak yapılan doğalgaz keşifleri yeniden gündem haline geldiğini söyleyen Akyüz, “Hatırlamak gerekirse, 2003 yılından bu yana haber ajansları tarafından onlarca kez doğal gaz-petrol keşfi haberleri yapıldı ve milletimiz esas gündeminden her seferinde uzaklaştırıldı. Ne yazık ki seçim öncesi verilen müjdeler, seçim sonrası yapılan zamlarla acı reçetelere dönüştü. Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli 3 Aralık 2015'te attığı tweette; "Gün geldi, Bingöl’de olmayan doğal gazı varmış gibi anlattılar, gün geldi doğal gaz bulunmayan Zonguldak’ta açık açık yalan söylediler." ifadesinde bulunmuştu.

Gelinen noktada kader birlikteliği yaptılar ve "kendi ifadeleriyle" dünün yalanları bugünün birlikte verilen müjdeleri oldu.

Onlar, Geleneksel Doğalgaz Keşifleri müjdeleriyle seçim kazanma hayalleri kurarken bizler; ülkemizi maddi ve manevi alanda kalkınmış, her alanda tam bağımsızlığını sağlamış, başka ülkelerin uydusu olmayan, öncü ve lider bir ülke haline getireceğimizi, adaletin esas alındığı, kimsenin emeğinin ziyan edilmediği, liyakate önem verilen böylelikle herkesin hakkını alabileceği adil bir düzeni temin edeceğimizi vaadediyoruz.
Aziz milletimiz bilmeli ki; Saadet Partisi olarak  bu yanlış zihniyeti bu çarpık düzeni tümüyle  değiştirmekte kararlıyız.

Bir seçimin daha arefesindeyken biz yine de uyaralım... Seçim öncesi şehrimizde doğal gaz çıkma ihtimaline karşı lütfen yerlere sigara izmariti atmayınız (!)” diye belirtti.

Editör: Serdar Yiğit