DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sezayi Özten, yaptığı basın açıklamasında, tercih döneminde öğrencilerin doğru seçim yapmasının kariyerleri ve hayatları açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

"GELECEĞİNİZİ ŞEKİLLENDİREN DOĞRU TERCİH"

Müdür Özten, tercih sürecinin öğrenciler için kritik bir aşama olduğuna dikkat çekerek, uzmanlardan destek alarak ve iyi düşünerek tercih yapmanın önemine değindi. Domaniç Hayme Ana MYO olarak öncelikli hedeflerinin kaliteli eğitim olduğunu belirten Özten, alanda uzman öğretim elemanlarıyla birlikte öğrenci yetiştirmenin öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti.

SICAK BİR AİLE ORTAMI VE ÇEŞİTLİ SOSYAL İMKANLAR

Domaniç Hayme Ana MYO, kaliteli eğitim hizmetinin yanı sıra öğrencilere sıcak bir aile ortamı da sunuyor. Öğrencilerin diledikleri zaman öğretim elemanlarıyla iletişime geçebildiği bir ortam sağlandığı belirten Müdür Özten, okulun sosyal imkânlarına da dikkat çekti. Öğrencilerin internet erişimi, spor alanları, kütüphane, konferans salonu, kafeterya ve kültürel etkinlikler için çeşitli olanaklardan yararlandığına değinen Özten, aynı zamanda doğa yürüyüşlerinin yapılabileceği Domaniç'in eşsiz tabiat güzellikleriyle çevrili olduğunu da vurguladı.

DOMANİÇ'İN TARİHİ VE ULAŞIM KOLAYLIĞI

Domaniç ilçesinin tarih ve kültür açısından da önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatan Müdür Özten, Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerinin atıldığı, Osmanlı'nın Anası Hayme Ana'nın türbesinin bu ilçede bulunduğunu belirtti. Ayrıca Domaniç'in İstanbul, Ankara ve İzmir bölgelerinden tren ulaşımı için de Eskişehir bağlantılı bir tren hattının bulunduğunu dile getiren Özten, ulaşım kolaylığının öğrenciler için önemli bir avantaj olduğunu sözlerine ekledi.

ÖĞRENCİLERE GELECEK İÇİN DOĞRU ADIM

Son olarak, Müdür Özten, gelecek kariyerlerini şekillendirecek kaliteli bir eğitim ve sıcak bir aile ortamı arayan öğrencilere Domaniç Hayme Ana MYO'yu tercih etmelerini tavsiye etti. Domaniç'in eşsiz doğal güzelliklerine ve sosyal imkânlara sahip olan okulda düzenlenen konferans, seminer ve proje etkinlikleri ile öğrencilerin önemli kazanımlar elde edeceğini belirtti. Ayrıca, ilçede barınma imkanlarının bulunduğunu ve öğrencilerin detaylı bilgi almak için okulun resmi internet sitesini ziyaret edebileceklerini ifade etti.

Editör: Serdar Yiğit