Gediz Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı, bu yıl ilk kez düzenlendi ve ikinci gününde heyecan dolu bir etkinliğe sahne oldu.

Bu etkinlikte, Altıntaş, Aslanapa, Domaniç, Dumlupınar, Emet, Gediz, Pazarlar, SimavTavşanlı ilçelerinden katılan kadın çiftçiler, bilgilerini ölçme fırsatı buldular.

25 sorunun ardından, Altıntaş, Aslanapa ve Domaniç ilçeleri finale yükseldi. İlçede yaptığı faaliyet ve azimle büyük bir gurur kaynağı olan Domaniç Kadın Kooperatifi üyeleri, Altın sorularda yarışarak ikincilik ödülünü kazandılar.

DOMANİÇ'E VE ÇAMLICA KÖYÜNE GURUR VERDİLER

Domaniç Üretim ve İşletme Kadın Kooperatifi Başkanı Nazife Uslu, bu büyük başarıyı değerlendirirken,

"Sevgili hocamız Gönül Dursun ve Ziraat mühendisi Hikmet Bey'in verdiği eğitimlerin sonucunu çok şükür aldık. Gediz tarım fuarındaki kadın çiftçi bilgi yarışmasında Domaniç Kadın Kooperatifi Başkan Yardımcısı Naciye Varol ve üyemiz Sebile Gürcan, ikincilik ödülünü alarak Domaniç'e ve Çamlıca köyüne gurur verdiler. Bu başarı, kooperatifimizin kadın üyelerinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Teşekkürler!" dedi.

Domaniç Kadın Kooperatifi'nin bu başarısı, kadınlar arasındaki dayanışmanın güzel bir örneğini sunuyor. Kooperatif üyeleri, birikimlerini başarıyla taçlandırarak ilçeyi gururla temsil etmeye devam ediyor.

Editör: Serdar Yiğit