Yaklaşık 31 yıldır Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğünde çeşitli kademelerde çalışan, 15 yıldır da kooperatif müdürü olarak görev yapan Süleyman Kutluk, emekliye ayrıldı. 

1992 yılında Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğünde işe başlayan Kutluk sırasıyla Başköy, Balıköy ve Tavşanlı Merkez, Saruhanlar Köyü Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü ardından 2011 yılında bu güne Domaniç Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü yaptı. 
31 Ocak Salı günü son mesaisini yapan Kutluk'un yerine ise henüz atama yapılmadı. 
2 çocuk babası 53 yaşındaki Kutluk, gazetemize yaptığı açıklamayla veda etti. 

KENDİ İSTEĞİ İLE EMEKLİ OLDU

Devlete, millete, milletin efendisi olarak gördüğü köylülere ve çiftçilere 1992 yılından beri hizmet etmenin gururunu ve onurunu yaşadığını ifade eden Kutluk, “Domaniç Tarım Kredi Kooperatifimizin büyümesinde ve güçlenmesinde katkıları olan tüm kurum ve kuruluşlarımıza, çiftçilerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kendi isteği ile emekli olduğunu bildiren Kutluk, “Her daim, dostlarımızla bir ömür beraber olacağız hakikatiyle yaşadık. Kimin bir sıkıntısını, ihtiyacını giderebilmişsek ne mutlu bize. Tüm dostlarımıza her daim kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır” ifadelerini kullandı. 

Editör: Serdar Yiğit