Kütahya'nın kara talihini yenerek hizmet alamadığını vurgulayan İYİ Parti Kütahya Milletvekilliği aday adayı Atalay Şahinbakan, “Benim ve teşkilatımın gayretleri ile 43 projemizi hayata geçireceğiz. Her ilçemize ve merkezimize 43 yatırım projesi uygulayarak gerek üretim fabrikalarını gerek hizmet sektörünü Kütahya'ya kazandıracağız” dedi.

Domaniç ile ilgili konuşan Şahinbakan, tarihi zenginliği ve doğal güzelliği açısından kültür turizminde önem kazanan Domaniç'in, Türkiye'de hak ettiği yeri almasını sağlayacağını ifade etti. 

Şanhinbakan Domaniç ile ilgili projesi hakkında “Domaniç ilçemizi dağ ve yayla turizmine açarak bütün milletin hizmetine sunulacak tesislerin kurulmasını sağlamak” diye konuştu.

Özellikle her bakanlıkta en az bir Kütahyalının üst düzey görevlere getirileceğini vurgulayan Şahinbakan, Kütahyalı hemşerileri ile daha yoğun iletişim halinde olarak hemşerilerinizin her konuda kolayca ulaşabilecekleri sistemi oluşturacağını bildirdi.

Kütahya'nın mutlaka yatırım teşvik bölgesinde öncelikli iller arasına, 6. bölgeye alınarak teşvik ve desteklerden daha fazla yararlanılmasını sağalacağını ifade etti. SERDAR YİĞİT

Editör: Serdar Yiğit