Domaniç Ülkü Ocakları Başkanı Salih Turan konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada “Ülkemiz büyük bir doğal felaket yaşamaktadır. Domaniç Kaymakamlığı ve Domaniç Belediyesi tarafından başlatılan 'Haydi Domaniç, Vakit Yardım Vakti' Kampanyası bünseinde Hz İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali Domaniç Ülkü Ocakları olarak katkıda bulunmaya çalıştık. 

Bu günler, büyük Türk Milletinin birer onurlu ferdi olmanın şuuru ile kenetlenme ve birbirimizin yaralarını sarma zamanı. Duâlarımız yaralılarımıza acil şifâlar için! Hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah rahmet eylesin, mekânlarını cennet olsun inşallah! Deprem bölgesindeki canlarımızın, Cenab-ı Allah yardımcısı olsun! Bu günleri de atlatacağız inşallah” diyen Başkan Turan; Ülkü Ocakları Domaniç İlçe  Teşkilatı olarak yardım çalışmalarına gönüllü katıldıklarını söyledi.

Turan, “Teşkilatımıza toplanan nakli yardımı bankaya yatırarak, toplanan giyecek vb. yardım malzemelerini hazırlayarak Domaniç Kaymakamlığı ve Domaniç Belediyesi tarafından toplanma merkezine deprem bölgelerine gönderilmesi için teslim ettik” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

Editör: Serdar Yiğit