Domaniç ilçesine veda ziyareti gerçekleştiren Kütahya Valisi Ali Çelik, burada düzenlenen programında Kaymakam Muhammet Furkan Okumuş, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, İl Genel Meclisi üyeleri, ilçe protokol üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Vali Ali Çelik, Domaniç Kaymakamlığı ve Domaniç Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kaymakamlık önünde konuşma yapan Vali Ali Çelik, “Kamu görevinin idaresidir, bazen insan kendi kişisel değil ama devlet işleyişini sağlamak için belki sürçü lisan ediyor. Sürçü lisanımız olduysa da affola allahaısmarladık sağlıcakla kalın” dedi. BU COĞRAFYA ÖNEMLİ Vali Çelik, Domaniç'in kendileri için ayrı bir yere sahip olduğunu vurgulayarak bu coğrafyanın önemini ve emniyetini altını çizdi. Kadim topraklar olarak nitelediği bölgenin değerini iyi anladıklarını ve büyütmek için çaba harcamaları gerektiğini dile getiren Vali Çelik, siyasetçilerden idarecilere, muhtarlardan kadınlara kadar herkesin önderlik ettiği bir birlik içinde daha iyi yerlere taşınacağını söyledi.

GÖNÜLLÜ BİR ELÇİ GİBİ ÇALIŞIYOR

Ayrıca Vali Çelik, “Burada gazetecilerimiz, basınımız onlar da burayı gerçekten hem tanıtım, hem gelişmesi için gönüllü bir elçi gibi çalışıyorlar” diyerek konuşmasını tamamlarken " Allah ayağınıza taş değdirmesin, hakkınızı helal edin." sözleriyle ifadelerini sonlandırdı. Veda programının sona ermesinin ardından (Gaveci Ali) Ali Şahin'in daveti üzerine, Vali Ali Çelik kahvehanede türk kahvesi içerek ilçeden ayrıldı.

VALİ ÇELİK’E HEMŞEHRİLİK BERATI TAKDİM EDİLDİ

Kütahya Valisi Ali Çelik’in bir sonraki durağı ise Emet oldu. Vali Çelik’i Emet belediyesinde belediye başkanı Hüseyin Doğan, karşılama heyeti ve belediye daire müdürleri karşıladı. Emet belediyesi şeref defterini imzalayan Vali Çelik, deprem döneminde Emet belediyesince bölgede verilen destekler için teşekkür edip, herkesle helalleşti. Vali Çelik Emet belediyesi şeref defterine düşüncelerini şu şekilde ifade etti; “Değerli Belediye başkanımız Hüseyin Doğan. Yaklaşık 3.5 yıl süren mesaimiz süresinde, Emet ilçemizin kalkınmasına, daha iyi hizmet almasına yönelik göstermiş olduğunuz gayret ve çalışkanlığa şahsınızda tüm belediye görevlilerine şükranlarımızı arz ediyorum. Ayrıca şahsıma yönelik her türlü alanda vermiş olduğunuz destek ve iyi niyete de teşekkür ediyorum. Ali Çelik Kütahya Valisi 13.08.2023”

O ARTIK GAZİMET’İN FAHRİ HEMŞEHRİSİ

Emet belediyesince Ağustos meclis toplantısında oy birliği ile alınan kararla fahri hemşeri ilan edilen Kütahya Valisi Ali Çelik’e hemşehrilik beratı ve ahşap pano Emet Belediye başkanı Hüseyin Doğan tarafından takdim edildi. Kendisinin Gazi Emet’in fahri hemşehrisi olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu ifade eden Vali Çelik, başkan Doğan ve Emet belediyesi meclis üyelerine berat için teşekkür etti. Emet Kaymakamlığı makamında karşılama heyeti ile bir araya gelen Vali Çelik, görev yaptığı süre içerisinde devlete millete hizmet noktasında görev alan tüm idareci ve personellere teşekkür etti. Ziyaret sonunda Emet kaymakamı Hasan Çiçek Vali Ali Çelik’e çini vazo ve tabak takdim etti.

Editör: Serdar Yiğit