Türkiye Bisiklet Federasyonu, Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Uluslararası 2. Yozgat Bisiklet Yarışması” tamamlandı. Yarışmada Domaniç’in damadı Engin Karabacakoğlu Türkiye birincisi oldu. Toplam 182 sporcu tarafından katılım gösterilen yarışmada, birinci olarak büyük bir başarıya imza atan Engin Karabacakoğlu’nun başarısı damadı olduğu Domaniç ilçesini de sevindirdi.

ANTRENMANLARINI DOMANİÇ’TE YAPTI

Engin Karabacakoğlu’nun, antrenmanlarını Domaniç'in eşsiz dağ ve yayla manzaralarında gerçekleştirdiği de öğrenildi. Yarışmada Almanya, Macaristan, İran ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen sporcular da yer aldı. Çamlık Milli Parkı ve kent merkezinde düzenlenen yarışlar 16 farklı kategoride gerçekleşti. Karabacakoğlu, MTB yarışında kendi kategorisinde Türkiye Birinciliğini aldı.

“3 MADALYA İLE DÖNÜYORUZ, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”

Engin Karabacakoğlu, zaferinin ardından yaptığı açıklamada, "Yozgat Çamlık Milli Parkı'nda düzenlenen MTB yarışında kendi kategorimde birinci olarak emeklerimizin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üç madalya ile evimize dönüyoruz. Bu başarıya giden yolda bize destek veren başkanımız Sayın Alper Taban'a, Rıdvan Kocaağa'ya, İnegöl Belediyespor Kulübü'nün değerli ismi Hüseyin Kurt'a, ayrıca sponsorumuz Hardline Nutrition'a ve antrenörümüz Murat Pehlivan'a teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca ulaşımımızı sağlayan ve bize her an destek olan Necmettin Sarkın abimize ve eşim Rabia Karabacakoğlu'na da minnettarım. Birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Serdar Yiğit