Domaniç, Kütahya - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nin (DPÜ) 2023-24 Eğitim Öğretim yılı, Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nda heyecanla bekleniyor. Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Sezayi Özten, yeni eğitim öğretim yılına ilişkin açıklamalarda bulundu ve hazırlıkların tamamlandığını duyurdu.

143 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI

Müdür Özten, 2 Ekim'de başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı için öğrenci kayıtlarının devam ettiğini belirtti. 2023-24 Eğitim Öğretim yılında Domaniç Hayme Meslek Yüksekokulu'na ayrılan 152 kontenjanın büyük bir bölümünün dolduğunu açıklayan Müdür Özten, bazı öğrencilerin ise kayıt işlemlerini tamamlamadığını ifade etti. Bu yıl okula kaydını yaptıran öğrencilerin sayısının 143 olduğunu, geçen yıl mezun olanların ardından 109 aktif öğrencinin devam ettiğini vurgulayan Özten, toplamda 252 öğrencinin Domaniç Hayme Ana MYO'da eğitim göreceğini söyledi. Kayıt yenileme, ders seçme ve kesinleştirme işlemlerinin 25-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğini bildirdi.  

Domaniçliler misafirperverliklerini gösterecektir

Müdür Özten ayrıca, Meslek Yüksekokulu'na gelen öğrencilerin ilçe ekonomisine önemli katkılar sağladığını vurgulayarak, okulun tüm hazırlıklarının tamamlandığını ve öğretim elemanlarının öğrencilerle sürekli iletişim halinde olduğunu belirtti. Domaniçlilerin gelen öğrencilere her zaman olduğu gibi misafirperverliklerini göstereceğine inandığını sözlerine ekledi.

Müdür Özten, son olarak öğrencilerin ilçenin kültür ve tanıtım elçileri olduğunu vurgulayarak, yeni dönemin başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulundu. Domaniç Hayme Ana MYO, yeni öğrencilerini ağırlamaya hazır bir şekilde 2023-24 Eğitim Öğretim yılına başlayacak.

Editör: Serdar Yiğit