Ön görüşme ile eksiklerin tespit edildiği Tut’a gidecek malzemeler için belirlenen tüm yardımlar, Domaniç’ten yola çıktı.

3 BİN EKMEK HAZIRLANDI

Domaniç Belediyesi organizasyonu, esnaf ve vatandaşların desteği ile ilçemizdeki 3 fırında sabaha kadar ekmek mesaisi yapıldı. Ekmek yapımında destek olan fırın sahiplerine Domaniç Ülkü Ocakları’nın gençleri de yardımcı oldu.

ÇUKURCA BELDESİNDEN BÜYÜK DESTEK

Çukurca Belediyesi koordinesinde, deprem bölgesine gönderilmek üzere; 3 araç ihtiyaç malzemesi, 94 adet 50 kilogram un çuvalı, ayrıca 62 bin 975 TL AFAD hesaplarına nakdi yardım yapıldı.

KÖYLERDEN DESTEK

İlçe bağlı köyler talep edilen eksikleri muhtarlıklar aracılığıyla Domaniç Belediyesi 5 Eylül Parkı Sosyal Tesisindeki toplama merkezine getirdi.

Domaniç SYDV personeli ve gönüllü vatandaşların yardımlarıyla ayrı ayrı kolilenen yardımlar, Kaymakam Muhammed Furkan Okumuş ve Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’ün nezdinde yola çıktı.

BAŞKAN YARDIMCISI DA GİDİYOR

İlçe esnaflarından Erhan Akbaba ve Serdar İzmirli’nin götürdüğü yardımlar, Domaniç Belediye Başkanı Yardımcısı Şuayp Çakır tarafından teslim edilecek.

Editör: Serdar Yiğit