Kaybolduğu tarihten bu yana geçen 50 günde yapılan arama çalışmalarına, bölge sakinlerinin gönüllü katılımı da oldu. Ancak ne yazık ki Selim Ece'den herhangi bir iz bulunamadı. Ece'nin yeğeni Ahmet Tunç, amcasının genellikle bilmediği kişilerin araçlarına bindiğini ancak inmeyi bilmediği için araç sahibi tarafından nereye kadar götürülürse orada indiğini belirtti.

Tunç, bu durumun daha önce de yaşandığını ancak o zamanlarda göğüs cebinde bulunan telefon numarası sayesinde amcalarına ulaşıldığını dile getirdi.

Saadet Partisinin Çukurca Belediye Başkanı adayı belli oldu Saadet Partisinin Çukurca Belediye Başkanı adayı belli oldu

ARAMADIĞIMIZ YER KALMADI

Selim Ece'nin yeğeni Ahmet Tunç,

"İmkanlarımız çerçevesinde aramadığımız yer kalmadı. Dayım 80 yaşında, ara sıra bir araca biner ve araç sahibi tarafından indirilinceye kadar gider. Üç beş gün boyunca kaybolduğu dönemler olmuştu. Genellikle göğüs cebinde telefon numaramı taşır, böylece arayanlar numaramı bulup beni ararlar. Ancak bu sefer ne arayan var ne de soran. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum " şeklinde konuştu.

Çukurca Belediyesi ve Domaniç Jandarma ekipleri ile AFAD, İNDAK gibi arama kurtarma ekipleri arama çalışmaları yaptı, özel köpekler ve termal dronlarla destek verildi. Ancak şu ana kadar herhangi bir olumlu haber alınamayınca detaylı arama çalışmalarına da ara verildi.

Editör: Serdar Yiğit