TÜM MAÇLARDA GOL SESİ DUYULDU

Bu hafta, Domaniç 1. Amatör Küme'de iki karşılaşma oynandı. Pazar günü Domaniç İlçe sahasında oynanan müsabakalarda göz kamaştıran performanslar sergilendi. Muratlıspor, Haymeanaspor karşısında 5-1'lik skorla galip gelerek haftayı üç puanla tamamladı. Aynı gün Çamlıcaspor, Durabeyspor'u 2-0 mağlup ederek önemli bir zafer elde etti. Diğer yandan Bükerlerspor, ligden çekilen Çukurca Belediyespor karşısında hükmen 3-0 galip sayıldı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NELER OLACAĞI MERAKLA BEKLENİYOR

Öte yandan bu haftaki performanslardan yola çıkarak gelecek hafta nelerin yaşanacağı merakla bekleniyor. Gelecek haftanın fikstürü ise şu şekilde; Bükerlerspor, Haymeanaspor'a karşı mücadele edecek, Muratlıspor ise Durabeyspor'a karşı sahada olacak. Çamlıcaspor ise bu haftayı bay geçecek.

ÇAMLICASPOR LİDERLİĞİ SÜRDÜRÜYOR

Puan durumu tablosunda Çamlıcaspor, 12 puanla liderliğini sürdürürken, Muratlıspor 10 puanla ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sıradaki Bükerlerspor ise 7 puanla dikkat çekerken, dördüncü sırada yer alan Durabeyspor 6 puanla kendisine yer buldu. Beşinci sırada bulunan Haymeanaspor ise henüz puanla tanışamadı.

Editör: Serdar Yiğit