ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI

Çelenk sunma töreni 19 Mayıs Pazar günü saat 11:15'te Atatürk Anıtı önünde başladı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Domaniç Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından bayrak göndere çekildi. Atatürk Anıtı önünde çelenkler sunuldu.

Domaniç'te 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

EBE ÇAMLIĞINDA 19 MAYIS COŞKUSU

Çelenk sunma töreninin ardından saat 12:00'de Domaniç Ebe Çamlığı'nda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. Naci Uzuncan günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaptı.

Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi tarafından ‘Gençliğe Hitabe’ okunurken tüm öğrenciler tarafından ‘Gençliğin Ata'ya Cevabı’ okundu.

Daha sonra Domaniç A.İ.H.L öğrencileri şiirlerini seslendirdi, Domaniç Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları Gösterilerini sundu.

Domaniç'te 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ

Daha sonra tüm okul öğrencileri halat çekme, çuval yarışı, balon patlatma, yumurta yarışı gibi çeşitli oyunlar oynayarak bayramın tadını çıkardı.

Tüm tribünlerden ilgiyle takip ettiği güreş gösterilerinin ardından 19 Mayıs Step Bayram Gösterileri yapıldı. Program, ödül töreni ve bando geçişi ile program son buldu.

Domaniç Kaymakamı Halil Affan Erdoğan,   Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal ve Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın'ın da katıldığı etkinliklere ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

86 yıl önce bugün; Domaniç'in kaza olma mücadelesi 86 yıl önce bugün; Domaniç'in kaza olma mücadelesi
Domaniç'te 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Editör: Serdar Yiğit