VELİLERDEN COŞKULU ALKIŞ

Hisar İlkokulu Konferans Salonu’nda yapılan kutlamada, 1/A, 1/B ve 1/C sınıflarının minik öğrencileri sahneye çıkarak performanslarını sergiledi. Öğrenciler, özgüvenleri ve yetenekleriyle izleyicileri etkilerken, veliler de çocuklarını büyük bir gururla izleyip coşkulu alkışlarla destek oldular.

Domaniç'te Miniklerin okuma bayramı heyecanı

MÜDÜR YARDIMCISI ÇEVİK’TEN TEŞEKKÜR

Etkinlikte konuşma yapan Okul Müdür Yardımcısı Ramazan Çevik, duygusal anlar yaşandığını belirterek,

“Çocuklarımızın bugün gösterdiği gelişimi görmek bizleri çok mutlu etti. Bu başarının arkasında emeği geçen öğretmenlerimize ve çocuklarını destekleyen velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin bugün sergilediği performans, bizlere gelecekteki başarılarının da habercisi oldu,” dedi.

Çevik, ayrıca tüm öğrencilere de teşekkür ederek,

“Bu anı yaşatan öğrencilerimize de özel bir alkış istiyorum. Bu okuma bayramının, çocuklarımızın hafızalarında unutulmaz bir yer tutacağına inanıyorum,” şeklinde konuştu.
Domaniç'te Miniklerin okuma bayramı heyecanı

UNUTULMAZ BİR GÜN

Okuma bayramı, çocukların sergilediği gösteriler ve alınan alkışlarla unutulmaz anlara sahne oldu. Öğrenciler, performanslarıyla velilerinin ve öğretmenlerinin gönlünde taht kurdu. Program sonunda öğrenciler öğretmenlerine çiçek takdim ederek, teşekkürlerini ilettiler.

Editör: Serdar Yiğit