Düzenlenen törene Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Ak Parti İlçe Başkanı Numan Köksal, Domaniç Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özoğul, Türk Kızılay Domaniç Temsilcisi Tuğba Üzülmez, kurum amirleri ve muhtarlar da katıldı.

“MUHTARLIK, FEDAKARLIK VE SEVGİ GEREKTİRİR”

Belediye meydanındaki Atatürk Anıtı'na düzenlenen çelenk sunma törenine muhtarlar ve yerel yetkililer katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı, ardından Atatürk Anıtı'na sunulan çelenklerle devam etti. Domaniç Muhtarlar Derneği Başkanı Sadık Eryaşar, muhtarların toplum ve devlet arasındaki önemli bir köprü olduğunu vurgulayarak, muhtarlık görevini fedakârlık ve sevgiyle yerine getirmenin önemine dikkat çekti.

Eryaşar şunları kaydetti;

"Muhtar arkadaşlarımız, bugün 19 Ekim Muhtar Günü programına hoş geldiniz. Muhtarlarımız, bulundukları köy ve mahallelerde devletimizi temsil ediyorlar ve halkımızla kurumlar arasında önemli bir köprü görevi üstleniyorlar. Muhtarlık, fedakarlık ve sevgi gerektiren zorlu bir görevdir. Muhtarlarımız, kamu hizmetlerinin halkımıza daha etkin bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir rol oynamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimiz ve devletimiz için görev yapan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutlarım. Ebediyete intikal eden muhtarlarımıza da Allah'tan rahmet dilerim. Ayrıca, 2024 seçimlerinde yeniden muhtar adayı olacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim."
Editör: Serdar Yiğit