Ufuk Ünlü, Cumhuriyet Halk Partisi'nden İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olduğunu duyurdu. Domaniç doğumlu, 36 yaşındaki lise mezunu, evli ve iki çocuk babası Ünlü, yaptığı açıklamada kentin potansiyeline olan güvenini vurgulayarak, şehri daha yaşanabilir ve güçlü kılmak için adım attığını belirtti.

Adaylık açıklamasında Ünlü,

"Domaniç'i daha iyi bir geleceğe taşımanın zamanı geldi. Bu topraklara olan sevdam ve şehrimize olan sorumluluğumla, CHP çatısı altında İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olma kararı aldım. Hedefimiz, şehrimizi birlikte daha güçlü kılmak, yaşam kalitesini yükseltmek ve herkesin söz sahibi olduğu bir yönetim anlayışı oluşturmak" dedi.

Ünlü, adaylığının temel ilkelerini şeffaflık, adalet, çeşitlilik ve katılımcılık olarak belirleyerek,

Domaniç'e 9 Milyon TL Destek Ayrıldı Domaniç'e 9 Milyon TL Destek Ayrıldı
"Sizlerle birlikte hareket etmek, sizlerin görüşlerini dinlemek ve şehrimizi ortak akıl ile yönetmek istiyoruz. Her birinize eşit mesafede duracağımız bir yönetim anlayışıyla, Domaniç'i hep birlikte daha iyi bir yere taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Ufuk Ünlü, iş yaşamındaki deneyimlerini ve şehre olan sevgisini siyasetle birleştirerek, Domaniç halkının destek ve katkılarıyla daha aydınlık bir gelecek için mücadele etmeye hazır olduğunu belirtti. Adaylık süreciyle ilgili konuşan Ünlü, ilçe halkından destek beklediğini belirtti.

Üç yıl termik santralde çalıştıktan sonra ticaret hayatına atılan Ünlü, şu anda Temizlik ve Nakliye sektöründe faaliyet gösteriyor.

Editör: Serdar Yiğit