SORUMLULUĞUNDA BULUNAN MYO’LARI ZİYARET EDİYOR

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Süleyman Kızıltoprak, Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu’na ziyaret etti. Burada görev alan personellerle bir araya gelen Kızıltoprak, çeşitli açıklamalarda da bulundu. Rektör Süleyman Kızıltoprak’ın, Kütahya’nın diğer ilçelerinde bulunan MYO’ları da eğitim öğretim dönemi başlamadan ziyaret etmesi bekleniyor.

TOPLUMA ÖRNEK OLMANIZI İSTİYORUZ

Domaniç Hayme Ana MYO’da incelemelerde bulunan Rektör Kızıltoprak, meslek yüksekokulunu ve Domaniç’i beğendiğini ifade ederek okulun daha iyi eğitim ve ortamı için gereken ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. Akademik ve idari personelle tanışan ve sohbet eden Rektör Kızıltoprak, kurumumuzu temsil etme bilinciyle sizlerden bütün davranışlarıyla topluma örnek olmanızı istiyorum şeklinde konuştu.

REKTÖR KIZILTOPRAK, KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEYE DE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sezayi Özten meslek yüksekokulunu ve Domaniç’i tanıtıcı bilgiler vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Kızıltoprak, meslek yüksekokul ziyaretinden sonra Domaniç Kaymakamı M. Furkan Okumuş ile Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’e de nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Editör: Serdar Yiğit