Durabey Spor Kulübü yöneticisi Emre Çetin, yeni sezon öncesinde takımlarıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Amatör sporlarda sponsorların önemine vurgu yapan Çetin, bu yıl taraftarların yanı sıra tam 11 firma ile sponsorluk anlaşmaları yaparak önemli bir adım attıklarını dile getirdi. Çetin'in verdiği bilgilere göre, amatör sporun vazgeçilmez bir parçası olan sponsorlar, kulüp için büyük bir destek sağlıyor.

DURABEY SPOR KULÜBÜNÜN SPONSORLARI AÇIKLANDI

Çetin destek veren firma isimlerini de tek tek açıkladı. Buna göre Durabey Spor Kulübü’nün bu yılki sponsorları şöyle oldu;

“Surtek İnşaat - Emre Cengiz, Pınar Orman Ürünleri - Suat Ataman, Base Logistic - Burhan Erdem, Dinç Su - M. Mete Fucular, Yardımcı Turizm - Oğuzhan Yardımcı, Sakallı Kereste - Yılmaz Aydın, Salon Elnuha - Halit Aral, Şimşek Taksi - Recep Şimşek, Tahtalı Kafe - Mustafa Yıldız, Çıtır Kokoreç - Tevfik Özşahinler, Keyf'im Pizza - Serkan Yıldız, Şimşek Market - Murat Şimşek”

Emre Çeşit, ilgili firmalara ve sahiplerine sponsorlukları için teşekkür etti.

“SPONSORLARIN DESTEĞİYLE İLÇEYE BİR SPOR TESİSİ KAZANDIRILACAK”

Çetin, ayrıca kulüp olarak en büyük projelerinin köylerine bir spor tesisi kazandırmak olduğunu da ifade etti. Şu anda 20 dönümlük bir arazi üzerinde birden fazla yatırımcı ile görüşme halinde olduklarını ve bu proje ile ilçeye 4 takımın aynı anda kamp yapabileceği modern bir spor tesisin kazandırılacağını belirtti.

Editör: Serdar Yiğit