Belediye ekipleri tarafından, park ve bahçelerde otlar temizleniyor.

Domaniç Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde park ve bahçelerde otların temizlenmesi için çalışma başlattı. Ekipler, mahalle aralarında, sokaklarımızdaki parklarımızın görsel kirlilik yaratan yabani otları motorlu makinesi ile biçerek temizliyor.

Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Ramazan Bayramı öncesinde park ve bahçelerde çalışmaları başlamıştık. Yağışların ardından otlar tekrar büyümeye başladı. Görselliğe önem veriyoruz ve bu kapsamda parklarımızın güzelliği ve temizliği için çalışmalarımıza başladık. Parklarımızın temizliği sırasında dikkatimizi çeken şeyler oldu. Yenilediğimiz oyun parkları tekrar tahribata uğramış, tabelalarımız bıçakla çizilmiş veya kesilmiş, yerlerinden çıkarılmış, oturma banklarımız sökülmüş, bir adım yanındaki çöp kutusuna şişeler atılmamış, çöpler atılmamış. Ne olur çevremizi temiz tutalım. Kamu malıdır, zarar vermeyelim. 

Çağrımıza kulak veren herkese teşekkürler!

Her yıl yineliyoruz. Evinin bahçesinde otları kaldırımlara ve yollara atmayalım. Kötü görüntüler oluşturuyor. Ayrıca başka bir ricamız bizlere yardımcı olsunlar herkes evinin önünü, evinin önündeki yolu ve kaldırımları temizlerlerse seviniriz demiştik. Bu açıklamamızdan sonra bazı vatandaşlarımız sağ olsun bizlere destek oldu ve evlerinin önünde bulunan otları temizledir. Bu güzel anlayışları için tekrar vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu güzel ilçemizi temiz görmek temiz tutmak hepimizin elinde. Çevreye zarar vermezsek. Yapılan çalışmalara zarar vermezsek inanın çok daha yaşanabilir bir Domaniç inşa etmiş oluruz” dedi.

Editör: Serdar Yiğit