Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin, yönetim kurulu ve teşkilat temsilcileri, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu büyük bir çoğunlukla yapan Kütahya Gazeteciler Cemiyetinde Başkan Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Osman Gezgin, basının önemine vurgu yaparak Kütahya’da ki basın mensuplarının görevlerini en iyi şekilde gerçekleştirdiğini söyledi.

Başkan Gezgin, yaşanılan depremin ardından herkesin bu gerçeği bir kez daha gördüğünü söyledi. İmar planlarında yapılan yanlışlardan dönülmesi gerektiğini söyleyen Gezgin “Toplanma alanlarımız, ekiplerimizin koordinasyonu gibi planlamalar büyük önem taşıyor. Tabi en önemli konulardan birisi zeminin sağlam olması. Bizler konutlarımızı sağlam zeminlere yapmalıyız ki yıkımlarla karşılaşılmasın. Ancak baktığımızda halen Bölücek mahallemize büyük binalar yapıldığını görüyoruz. Ne kadar sağlıklı. Ayrıca yapılan binaların iyi denetlenmesi gerekmektedir” dedi.

Yeni gündemin seçim olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarih verdiğini ifade eden Gezgin; “Biz Yeniden Refah Partisi olarak seçime hazırız. Saha çalışmalarımız devam ediyor. Teşkilâtlarımızla sahadayız. Bundan sonra daha da yoğunlaşarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Geçtiğimiz günlerde yasalaşan EYT ile ilgili olarak ise Gezgin şunları söyledi; “EYT beklediğimiz ve arkasında durduğumuz bir konuydu. Taahhüt veren tek lider Genel Başkanımız Fatih Erbakan’dır. Ancak bir adaletsiz yapı olduğunu görüyoruz. Belirtilen tarihlerde 1 haftayla 15-20 yıl beklemek zorunda kalan vatandaşlarımız var. Bizler kademeli bir geçiş olması gerektiğini ve kimsenin mağdur edilmemesini istiyoruz” dedi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam’da ziyaretleri için Başkan Gezgin ve beraberindeki heyete teşekkür ederek “Bizler Kütahya menfaatleri doğrultusunda adım atan herkesin yanındayız. Doğru ve tarafsız bir şekilde görevimizi en iyi şekilde yapmayı sürdüreceğiz.”

Editör: Serdar Yiğit